Закриття за тіло. Чи буде кредитор ще пропонувати такі акції?

• Автор теми Автор теми Bremud
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 39
  • Перегляди Перегляди 5K
Какое отношение монетка имеет к селфикредит?
1683971828884.webp

Как ответ)

Чи пропонувала комусь кредит каса закрити за тіло? Бо мені сказали що ні, типу плати повністю. А там тіло 15000 а відсотки 20000.

Чи пропонувала комусь кредит каса закрити за тіло? Бо мені сказали що ні, типу плати повністю. А там тіло 15000 а відсотки 20000.
якщо просрочка мала, то навряд пропонують
більше трьох років пройшло, то клянчать менше тіла

якщо просрочка мала, то навряд пропонують
більше трьох років пройшло, то клянчать менше тіла
Мала , десь місяць, але в мене нема бажання їм відсоток платити , не знаю як бути

Так, ідея добра. Але, є сім'я , кошти брав на сім'ю, виконавчі заборонені чудово. А якщо суд, вліплять платити їм все до копійки. Тоді вийде що мене пошлють.
Максимум можуть вліпити тіло кредиту та проценти за 14-30 днів (строк повернення кредиту). Якщо грамотно захищатись в суді.

Мені сьогодні на пошту прийшло повідомлення,що мабуть я втратила контроль над ситуацією і можливо б мені допомогли друзі,родичі,колеги,але вони не знають про мій борг( це так вони натякають що дзвонитимуть їм) ... це при тому,що на третій день уже подзвонили сусідові.
Ооо і мені таке шлють

Я уже открыл, кстати, коньяк когда их лишили лицензии. Еще и 28к вернул своих денюжек :)
Смачного, сподіваюсь коньяк не з дешевих, якщо 28 к вдалось повернути ;). В мене 11.10.2024 був перший день протермінування, 14.10.2024 смс "застосовані штрафні санкції за невиконання умов" але зайшовши в кабінет бачу що нарахування призупинилось.

Останнє редагування:
Вже майже рік пропонують тіло, нещодавно почали пропонувати 80% від тіла
Мені присилали досудову вимогу, брав 24 тис ,10 тис сплатив пролонгації, дають акцію 33 тис.Наразі сума з відсотками, штрафами,60 тис)

Мені присилали досудову вимогу, брав 24 тис ,10 тис сплатив пролонгації, дають акцію 33 тис.Наразі сума з відсотками, штрафами,60 тис)
Пролонгації кредитного договору після його закінчення (спливу строку кредитування, найчастіше 30-денного) теоретично бути не може, адже не може мертвий договір воскреснути. Пролонгувати кредитний договір можна лише протягом строку кредитування, надавши черговий транш кредиту. Але набагато простіше і логічніше в такому разі укласти новий договір.
Те, що Ви називаєте пролонгацією, такою не являється. Це шахрайський інструмент, який треба обходити десятою дорогою. А Ви повелись...

Так до суду подали чи ні? Вирішили з ними питання?

Назад
Угорі