Закриття виконавчого провадження. Арешт з майна автоматично знімається при закритті виконавчого провадження?

• Автор теми Автор теми BlackСаt
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 119

BlackСаt

Шпион УкрКотНадзора
Перевірений
Дописи
2837
Реакції
7601
Бали
5735
BlackСаt не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю.
Така ситуація, коли виконавець закриває виконавче провадження то він повинен винести постанову про зняття арешта з майна? Чи арешт з майна автоматично знімається при закритті виконавчого провадження?
Я повністю оплатив виконавче провадження, виконавець виніс постанову про зняття арешту з коштів і закінчення виконавчого провадження і на цьому все. А постанови про зняття арешта з майна я не бачу в АСВП.

Тільки ось такий список:
Screenshot 2026-03-26 192031.webp

У мене виконавець зняв арешт вчора(25.03.26)- але приват ще не розблокував картку! Скільки триває ця процедура в банку?

У мене виконавець зняв арешт вчора(25.03.26)- але приват ще не розблокував картку! Скільки триває ця процедура в банку?
Мені 25.03 увечері була винесена постанова про зняття арешту з рахунків. І сьогодні 26.03 до обіду всі банки (приват, моно, ощад, пумб, райф, альянс, а-банк) були розблоковані.

А у Вас в АСВП є постанова про зняття арешту з майна?

подивіться на постанову про закінчення провадження.
у кінці, повинно про це писатись

Було три ВП від Ощаду (відкривав покійний Амельченко) : основна сума і два ВП (суми невеликі) ; справа перейшла до Шабанова ( на роботу прийшло ВП лише одне з трьох)-основна сума (60 000); інші два висіли на АСВП ; вчора ВП по основній сумі закрилося і знялвся арешт по голоеому ВП (зазначено в АСВП); але банк не розблоковує рахунок - бо висять ще 2 по тому самому Шабанову; пишу йому-він завтра подивлюся - як можна не бачити що ще 2 висять?

Останнє редагування:
подивіться на постанову про закінчення провадження.
у кінці, повинно про це писатись
Не написано нічого про зняття арешту з майна.

1.webp

2.webp

Tarass, потрібно звернутись до виконавця щоб виніс постанову про зняття арешта з майна?
Оце працівники ля... Як гроші списувати так вони бігом. А як свою роботу виконати то я повинен за ними бігати.

Не написано нічого про зняття арешту з майна.

1.webp

2.webp

Tarass, потрібно звернутись до виконавця щоб виніс постанову про зняття арешта з майна?
давайте почнемо з того, навіщо вона вам?
я в тому сенсі, якщо ви збираєтесь щось продавати, що потребує перереєстрації/нотаріального посвідчення, то дивляться реєстр боржників.
вас, у ньому, не повинно бути

давайте почнемо з того, навіщо вона вам?
я в тому сенсі, якщо ви збираєтесь щось продавати, що потребує перереєстрації/нотаріального посвідчення, то дивляться реєстр боржників.
вас, у ньому, не повинно бути
Нерухомість плануємо продавати.

Було три ВП від Ощаду (відкривав покійний Амельченко) : основна сума і два ВП (суми невеликі) ; справа перейшла до Шабанова ( на роботу прийшло ВП лише одне з трьох)-основна сума (60 000); інші два висіли на АСВП ; вчора ВП по основній сумі закрилося і знялвся арешт по голоеому ВП (зазначено в АСВП); але банк не розблоковує рахунок - бо висять ще 2 по тому самому Шабанову; пишу йому-він завтра подивлюся - як можна не бачити що ще 2 висять?
а ви їх оплатили також?

Справа заплутана через зміну виконавця і зміну рахунків

я не знаю, було у вас зведене провадження чи ні
Що означає зведене провпдження

Перші три цифри одинакові ,в інші різні

Справа заплутана через зміну виконавця і зміну рахунків

Що означає зведене провпдження
всі провадження об'єднані в одне, чи ні?
все таки, я думаю, вам треба поговорити з виконавцем.
бо так, на пальцах, важко щось зрозуміти

Назад
Угорі