Stratocaster229
Форумчанин
- Дописи
- 113
- Реакції
- 47
- Бали
- 3625
Stratocaster229 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю. Комусь вдавалось розибти оплату тіла на 2 частини ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а вам фінсфера взагалі пропонувало тіло? якщо так то через який час?Вітаю. Комусь вдавалось розибти оплату тіла на 2 частини ?
Десь 3-4 місяціа вам фінсфера взагалі пропонувало тіло? якщо так то через який час?
дякую! це після їх закриття вже?Десь 3-4 місяці
Так. Але 3-4 місяці це я маю на увазі термін саме прострочкидякую! це після їх закриття вже?
а скільки просрочка?Підкажіть, якщо зараз мені при спробі звʼязатись повідомляють, що моя справа у юридичному відділі і готується позовна заява чи реально ще домовитись на +-тіло ?
а скільки просрочка?
а до цього вони тіло не пропонували? зазвичай за такий термін якщо написати їм - то погоджуються на тіло, пробуйте писати дзвонити, може +1-2 тисячі4 місяці
Пропонували у телеграм менеджер, але у мене не було доступу до телефону, коли відновив звʼязок - написав йому, той сказав, шо уже недоступно (а до цього вони тіло не пропонували? зазвичай за такий термін якщо написати їм - то погоджуються на тіло, пробуйте писати дзвонити, може +1-2 тисячі
Вони наче на тіло йдуть,тим більше в них немає ліцензії зараз,вони не видають кредитиПідкажіть, якщо зараз мені при спробі звʼязатись повідомляють, що моя справа у юридичному відділі і готується позовна заява чи реально ще домовитись на +-тіло ?