Закрите виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Ираида
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 739

Ираида

Читач
Дописи
12
Реакції
7
Бали
1760
Ираида не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня! Може хто підкаже що робити в такій ситуації: з 2009 року по 2014 отримувала допомогу по малозабезпеченності, а в 2014 виявилось що у мене є пай і допомога малозабезпеченим в такій випадку не виплачується. В 2016 був суд і присудили виплачувати 21000 (в тому числі і виконавчій службі) ВП було відкрито 07.8.2016. На сьогоднішній день ВП закрито - взнала АСВП і з реєстру боржників. Але прийшла виплата по малозабезпеченності в цьому місяці і УСЗН зняли з виплати 20%. Це правильно ?

А пай уже промотали что-ли? Вам же не положена была помощь, как Вы говорите. И потом, может это вообще другое производство....

На той час паєм користувалась інша особа і мені нічого не виплачувалось. А в 2014 у реєстрі видало інформацію про, те що є пай. Довідки із сільської ради до 2014 року видавали без паю, а коли виявився пай тоді і вийшло діло з судом. Але дякуючи цьому у мене на сьогоднішній день є пай. Хоча в 2014 році у мене було 2 неповнолітніх дітей , УСЗН нарахувало 40000 до виплати і крім всього не було паю.
На той час паєм користувалась інша особа і мені нічого не виплачувалось. А в 2014 у реєстрі видало інформацію про, те що є пай. Довідки із сільської ради до 2014 року видавали без паю, а коли виявився пай тоді і вийшло діло з судом. Але дякуючи цьому у мене на сьогоднішній день є пай. Хоча в 2014 році у мене було 2 неповнолітніх дітей , УСЗН нарахувало 40000 до виплати і крім всього не було паю.
Да і ще із 2017 році мат.допомога виплачується всім не залежно від того чи є пай чи немає.

Назад
Угорі