Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та они, мне сегодня "мега" акцию прислали. Погаси кредит +50% их проценты. 2800 кредит и 5800 процентов насчитали. ЧудныеДобрый день, кто их закрывал за тело дают гарантийное, как быстро закрывают кредит?
Без проблем согласились закрыть за тело, дали время до конца маяДобрый день, кто их закрывал за тело дают гарантийное, как быстро закрывают кредит?
А гарантійку прислали вам?Без проблем согласились закрыть за тело, дали время до конца мая
А вы собираетесь закрывать или закрыли? Вот думаю смотря на их гарантийный листА гарантійку прислали вам?
Добрый день, а вы закрыли их? Как выглядит гарантийный лист?Добрый день, кто их закрывал за тело дают гарантийное, как быстро закрывают кредит?
Я буду їх закривати в неділю.Гарантійку прислали сьогодні,дали час до 27.05А вы собираетесь закрывать или закрыли? Вот думаю смотря на их гарантийный лист
Добрый день, а вы закрыли их? Как выглядит гарантийный лист?
вам мають відправити гарантійного листа. бажано укрпоштою. в гарантійці має бути дата до якої оплатити, сумма до оплати, також інформація про те, що після оплати з такими параметрами ваш борг буде повністю закритий. і раз це калконтора то ще й хай нададуть нормальні документи переуступки боргуМені Прімоколект пропонує закрити менше ніж за тіло кредит по "zecredit". Я планую закривати. Як правильно має виглядати процедура закриття, щоб не викинути гроші "на вітер"?
дуже дякую, а як розібратися чи "нормальні документи переуступки боргу"? Якими вони мають бути?вам мають відправити гарантійного листа. бажано укрпоштою. в гарантійці має бути дата до якої оплатити, сумма до оплати, також інформація про те, що після оплати з такими параметрами ваш борг буде повністю закритий. і раз це калконтора то ще й хай нададуть нормальні документи переуступки боргу
от тут я боюсь якусь фігню порадити, тому краще в юриста на форумі запитати про те, як має виглядати правильний договір. або хтось з форумчан, які закривали в калконторах, підкажедуже дякую, а як розібратися чи "нормальні документи переуступки боргу"? Якими вони мають бути?

Есть возможность закрыть тогда закрывайте!!! За щёку им а не за тело))Добрый день, кто их закрывал за тело дают гарантийное, как быстро закрывают кредит?
Ви по телефону з ними говорили чи прислали смс?тоже предложили сегодня закрыть за 75% от тела и дали время. Планирую закрыть ) это приятно)
Правда и останется не мало говна ещё "рукалоб"
Я в минулому місяці їх закрила менше ніж за тіло. Прислали мамі на телефон пропозицію, вона мені передала інформацію. Я їм подзвонила, вони змінили суму у кабінеті. Тіло було 4000, закрила за 2970.Ви по телефону з ними говорили чи прислали смс?
Який термін просрочки був?Я в минулому місяці їх закрила менше ніж за тіло. Прислали мамі на телефон пропозицію, вона мені передала інформацію. Я їм подзвонила, вони змінили суму у кабінеті. Тіло було 4000, закрила за 2970.
Ох і тему піднялиЯкий термін просрочки був?
Майже рікЯкий термін просрочки був?