В особистову кабінеті борг продовжував щодня рости. А коли зробив останній платіж то набрав на гарячу лінію, мене переключили на якогось особистого мого менеджера по мому кредиту, який сказав що все ок, останній платіж отримано і закриють кредит протягом 3 днів.
Та дзвонили перші місяці часто як і люба мфо, потом затихли, пройшло десь пів року, дзвонив якийсь м*дак до мами, представився що він з міліції зі Львова і що на мене типу заяву написали чи в суд подали і пропонував якось порішати ту справу щоб мама гасила мій борг, але якось вдалось маму переконати що це розвод, вона його перебрала спитала прізвище імя, посаду де працює, потім подзвонила туда в той участок поліції і їй сказали що там такий не працює. Потім набрали того аферюгу, сказали що він бреше і він збив і вони взагалі притихли, пройшло 11 місяців прострочки, може 11 з половиною, вони набрали мене, сказали самі поверніть хоть тіло кредиту, ну і я погодився повернути частинами.
Не ведіться, запропонують повернути тіло кредиту саму. Мені за пів року ігнору почали приходити Смс дуже часто, типу пропозиції акції списання 50% боргу, потім приходили Смс списання 70% боргу потім навіть походу було пропозиції 80%-90% списання боргу але я все ігнорив і тобі запропонували повернути тіло кредиту. Хоча ні, тіло в мене було 10к в кабінеті, а сказали вернути 12к, і розбили їх на 6 платежів по 2к грн