Закрила за тіло кредит в Авіра. Пропозиції від МФО

• Автор теми Автор теми Mira33
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 80
  • Перегляди Перегляди 9K
закрию їх може колись в саму останню чергу, от чогось саме їм платить не хочеться, хоча за те тіло вже півроку ниють
Тіло 8к, борг там дай Боже вже 40к, тричі фіксують відмову від оплати) Читав десь, що дикі якісь. Я кажу, що їх відсотки нелегальні, що у зв'язку із військовим часом максимум х2. Дурепа рознервувалась, сказала, що все законно, бо договір есемескою підписали і в черговий раз зафіксувала відмову і скинула трубку
через півроку, 7-8 місяців за тіло попросять. це саме та контора, чим більше ви їх раком ставите, тим швидше тіло запропонують. наче, нікуди не продають.

А мне сегодня написал тоже менеджер с предложением со списанием частично процентов. У меня просрочка дней 14. Я і пишу ей в ответ, (тело у меня 5 тыс) , что списание - это оплата за тело? Говорю 5.000 у меня тело и Я готова его оплатить прямо сейчас , а вы мне гарантийный лист и блокируете мой кабинет. Написала что извините такого предложения нету. Ну значит будем ждать.

А мне сегодня написал тоже менеджер с предложением со списанием частично процентов. У меня просрочка дней 14. Я і пишу ей в ответ, (тело у меня 5 тыс) , что списание - это оплата за тело? Говорю 5.000 у меня тело и Я готова его оплатить прямо сейчас , а вы мне гарантийный лист и блокируете мой кабинет. Написала что извините такого предложения нету. Ну значит будем ждать.
чекайте на тіло, пожалійте гроші :)

Авіра дуже туга на пропозицію оплати.за тіло все пропонує.якісь мізерні списання вмене вони вже 3міс.нічого такого не пропонують,хоча робила кілька платежів,а потім вирішила ігнорить ,хотелкі"їхні захмарні для мене

Авіра дуже туга на пропозицію оплати.за тіло все пропонує.якісь мізерні списання вмене вони вже 3міс.нічого такого не пропонують,хоча робила кілька платежів,а потім вирішила ігнорить ,хотелкі"їхні захмарні для мене
В мене через чотири місяці запропонували тіло і невеликий відсоток,в мене це вийшло 40 копійок :D
А ось інша їхня контора ніяк не хоче йти на тіло )

я з ними кожного разу розмову переводив в абсурд, просто «гнав дуру», десь через 4-5 місяців запропонували тіло. Оплатив. а от Авіру не хочу. от просто не хочу. Вважатимемо, що взяв «з метою неповернення» 😁

я з ними кожного разу розмову переводив в абсурд, просто «гнав дуру», десь через 4-5 місяців запропонували тіло. Оплатив. а от Авіру не хочу. от просто не хочу. Вважатимемо, що взяв «з метою неповернення» 😁
Спочатку мені 1.5 тіла пропонували. Зараз просто мовчать )))

Брав 8, накрутили 30+, кажу йдуть нах, відсотки незаконні. Тіпи кажуть, АКЦІЙНЕ СПИСАННЯ ДО 24К. Послав їх до біса, нервова там якась сидить трясеться трубки кидає на телефоні

Брав 8, накрутили 30+, кажу йдуть нах, відсотки незаконні. Тіпи кажуть, АКЦІЙНЕ СПИСАННЯ ДО 24К. Послав їх до біса, нервова там якась сидить трясеться трубки кидає на телефоні
Ого...це скільки проссрочка?

В мене практично теж так. З 8 вже 26 тис. Сьогодні смс прислали, на вайбер буває пишуть.

До речі останні дні на вайбер і кредит каса писала і фін бар, і Технофінанс.

Якщо ще будуть писати, то скажу я свій борг продав комусь і тепер питання до нього))
Тепер вам Петя винен гроші. Дзвоніть йому))

У мене з тіла 7000 вже накрутили 21 тис, і це 15 днів тільки прострочки, сьогодні акція - закривай за 18 тис. Я вже не витримала, відповіла,що вони з глузду з'їхали, відсотки шалені. Платить не буду))) Може і дзвонять, не знаю, в Вайбері спілкувалась

У мене з тіла 7000 вже накрутили 21 тис, і це 15 днів тільки прострочки, сьогодні акція - закривай за 18 тис. Я вже не витримала, відповіла,що вони з глузду з'їхали, відсотки шалені. Платить не буду))) Може і дзвонять, не знаю, в Вайбері спілкувалась

Доброго дня. Я тут новачок на форумі. Але якщо я вже тут є то очевидно що маю також негативну репутацію в МФОшках. Брав позику 4000 трохи більше як місяць тому. Звик що інші МФО інформують за декілька днів про закінчення терміну, а ці не повідомили тому отримав прострочку, відразу впаяли зверху 4000 штрафу, дзвонять щодня, і смс на вайбер надсилають. Думаю тягнути час та очікувати коли підуть на по ступки. Пролонгацій не робив та взагалі в Авірі вперше брав позику.

Я мала на увазі так як я в декреті. Чи можуть наслати соц працівників?
Не хвилюйтесь не нашлють, соц працівники за кредит їхать не будуть. Моя подруга взяла так же само позику бувши вчасно не сплатила , то погрожували що дитину в дитячий будинок заберуть, і фото навіть дитячого будинку скидали, так морально давили, але вже дитинці 3 рочки ніхто нікого нікуди не забрав, вона зайняла гроші та сплатила займи, але вона домовилась щоб сплатить тіло кредиту. Один у неї досих пір висить четвертий рік брала 20000 виросло 180000 але вона сказала платить не буде, вона згодна на тіло кредиту, а з процентами вона згодна, то вони вже їй і не звонять

Назад
Угорі