На какой закон?)))У мене відраховує 20% на закон її начхати
Всерівно з пенсії по інвалідності вмене відраховує 20%.
Кто то может назвать нормативку, а не "видел/ла в новостях" или "мой бухгалтер так решил"?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На какой закон?)))У мене відраховує 20% на закон її начхати
Всерівно з пенсії по інвалідності вмене відраховує 20%.
На какой закон?)))
Кто то может назвать нормативку, а не "видел/ла в новостях" или "мой бухгалтер так решил"?
https://minjust.gov.ua/news/ministry/do-uvagi-borjnikivможно ссылку?
https://minjust.gov.ua/news/ministry/do-uvagi-borjnikiv
ДО УВАГИ БОРЖНИКІВ
У зв'язку із військовою агресією Російської Федерації проти України та введеням на території нашої держави воєнного стану Міністерство юстиції вживає всіх можливих засобів для забезпечення життєдіяльності громадян.
Зокрема, Мін'юстом:
Також наразі вживаються заходи щодо надання можливості боржникам-фізичним особам здійснювати видаткові операції з рахунків в межах відповідної суми, без урахування раніше накладеного арешту, про що буде прийнято відповідний нормативно-правовий акт.
- скеровано до Пенсійного фонду України листа щодо припинення відрахувань із пенсій боржників за постановами державних та приватних виконавців;
- скеровано до Національного банку України листа щодо неврахування банками постанов державних та приватних виконавців про арешт коштів при відкритті боржниками нових рахунків.
только, что звонил начальнику своего регионального отделения ПФУ.
ничего им не приходило.
они, конечно, еще завтра поищут. если найдут, сообщу
но.. хотел бы обратить внимание на формулировку "скерував до Пенсійного фонду лист щодо припинення відрахувань із пенсій боржників"
письмо ни разу не нормативно-правовой акт. даже если оно было отправлено, вполне возможно, что ПФУ его просто проигнорировали из-за его рекомендационного характера
можно провести аналогию, к примеру, к снятию арестов. это было оформлено отдельным постановление кму
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
отзвонились.
ничего в ПФУ, по крайней мере районные, не приходило
Доброго дня, шановний Тарасе чи є у Вас офіційні роз'яснення Мінюсту щодо ЗУ від 15.03.2022 2129-ІХ в розрізі того, щоне треба чекати, поки виконавець відкличе виконавчий документ (припинить його дію, надішле листа тощо), припинити утримувати борг з працівника слід із дати набрання чинності Законом № 2129, оскільки цей документ є актом прямої дії та не передбачає ніяких додаткових дій з боку виконавців.можно ссылку?
добрый день.Доброго дня, шановний Тарасе чи є у Вас офіційні роз'яснення Мінюсту щодо ЗУ від 15.03.2022 2129-ІХ в розрізі того, щоне треба чекати, поки виконавець відкличе виконавчий документ (припинить його дію, надішле листа тощо), припинити утримувати борг з працівника слід із дати набрання чинності Законом № 2129, оскільки цей документ є актом прямої дії та не передбачає ніяких додаткових дій з боку виконавців.
бухгалтерія організації вимагає саме лист від приватного виконавцядобрый день.
нет, не встречал. да, я и не искал.
какой в этом смысл? если в законе все расписано
я не могу заставить людей думать((((бухгалтерія організації вимагає саме лист від приватного виконавця
припиняється звернення стягнення на заробітну плату, пенсію, стипендію та інший дохід боржника (крім рішень про стягнення аліментів та рішень, боржниками за якими є громадяни Російської Федерації);У меня в компании перестали высчитывать 20% по ВП, у всех, не только у пенсионеров. У меня тоже?
Добрый день, нашла)))добрый день.
нет, не встречал. да, я и не искал.
какой в этом смысл? если в законе все расписано
так себе ответ)))Добрый день, нашла)))