Киберам пишите по форме, в гугле забейте - подать заяву в киберполицию. Там заполните все, опишите конкретно, как они нарушают, угрожают и т.д.Обязательно скрины колличества звонков, с каких номеров идёт прозвон и скрины смс и переписок в вайбере, если есть. Но! Очень важно,, чтобы киберам писали именно те, кого больше достают по Вам, тоже со скринами. Это точно поможет. Если найду текст, который я давала своим соседям, кину сюда. Но это давно было, могла не сохранить. Знаю одно, помогло!!!!
Нашла.
На протязі останнього місяця я періодично отримую дзвінки, смс на рахунок боргу ______-
Через постійні дзвінки до мене на мобільний телефон (більше 30 дзвінків на день) я не маю можливості нормально працювати. В Вайбері погрожують телефонувати з такою ж наполегливістю до моменту оплати нею боргу, або ж пропонують заплатити за неї. Телефонні дзвінки продовжуються незважаючи на мою заборону в кожній розмові телефонувати мені, оскільки я не є поручителем чи контактної особою, та не давала ніяким чином згоди на обробку своїх персональних даних. Окремо хочу зауважити, що неодноразово і називалась сума не тільки обов’язкового платежу, а і сума кредиту, дата отримання та інші персональні дані _____- що є порушенням конфіденційності інформації, використання персональних даних та банківська таємниця.
При дзвінках на гарячу лінію банку мені кожного разу повідомляли, ніби я є поручителем за цим кредитом, або ж вказана як контактна особа. Наразі це неможливо, оскільки _______ не має цих даних (були названі мої паспортні дані, ІПН, домашня адреса, номеру телефону).
На даний момент працівники Ідеябанку здійснюють постійні телефонні дзвінки з номерів: (пеоечислить)
Прошу Вас вплинути на дану ситуацію та допомогти вирішити складну ситуацію в межах Вашої компетенції.
Этот текст дайте тем, кого больше всего достают, только пусть Вашу фамилию поставят и шарагу, которая кошмарит. В моем соучаеэто был Идеябанк