Захищайтеся.

Даніл Копито

Форумчанин
Дописи
340
Реакції
435
Бали
1925
Даніл Копито не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Читачі форуму, Вітаю Вас,

Хотів сказати всім, щоб Ви не боялися захищатися. Щоб не боялися судів, а навпаки, робили все можливе, щоб дойшло до суду. Не бійтеся дзвінків рідним і сусідам, на працю! Якщо Ви відразу займете позицію жертви, то будуть над Вами «знущатися», якщо Ви займете позицію «я нічого не знаю, що це телефонують мошеніки і в такому випадку я буду захищатися в суді в поліції, прокуратурі і т.д.» - від Вас відстануть, принаймні сусіди, родичі і Ваші колеги, друзі.
Зрозумійте, цей мікрофінансовий бізнес побудований на Вашій психічній системі), це дивно звучить, але то так і є. Тому потрібно ламати цю систему, Ви це зможете, просто поводьтеся спокійно, не емоцінуйте. І ще, нічого серйозного в житті не має, щоб обривати своє життя.

Моя порада Вам:
1. Не пожалкуйте 500 грн і проконсультуйтеся у хорошого юриста.
2. Прочитайте основні закони, які Вас приведуть до почуття.
3. Не панікуйте, в паніці Ви нічого корисного не зробите.
4. Повірте - ця «проблема» перестає бути проблемою, якщо Ви вирішуєте це питання з холодним розумом.
5. Не намагайтеся бути ідеальним для своїх батьків, родичів, друзів та знайомих. Ми всі не ідеальні, у кожного із нас є свої секрети, проблеми і т.д.
6. Ваші друзі, знайомі, родичі, колеги думають про Вас лише 5 хвилин, весь інший час вони зайняті собою, тому безглуздо думати про то, що про Вас подумають люди.

Крапка!
Будьте здорові!

Все верно. Главное здраво мыслить. Я вроде как приняла ,но родители нет нет и клюют. Я понимаю, что тупанула и надо было на 2х оставить, но "Остапа" понесло аж в 36 мфо?. Из них 6 закрыла,вот еще одни на подходе т.к. достали больше всех.

Все верно. Главное здраво мыслить. Я вроде как приняла ,но родители нет нет и клюют. Я понимаю, что тупанула и надо было на 2х оставить, но "Остапа" понесло аж в 36 мфо?. Из них 6 закрыла,вот еще одни на подходе т.к. достали больше всех.
маючи хоча б одну проблему по МФО, починають перекредитовуватис в інших МФО - і це сама глобальна помилка! Якщо у Вас один займ або два, то не потрібно брати ще займи, щоб перекрити перші;)

маючи хоча б одну проблему по МФО, починають перекредитовуватис в інших МФО - і це сама глобальна помилка! Якщо у Вас один займ або два, то не потрібно брати ще займи, щоб перекрити перші;)
Вот так я себя и загнала, а теперь по немногу расхлебываюсь. Почитала форум (посоветовали в полиции и сказал сам полицейский) , сходила на консультацию к юристу .После общения и прочитанного на форуме собираю деньги на тело и буду погашать кто согласится.

Вот так я себя и загнала, а теперь по немногу расхлебываюсь. Почитала форум (посоветовали в полиции и сказал сам полицейский) , сходила на консультацию к юристу .После общения и прочитанного на форуме собираю деньги на тело и буду погашать кто согласится.
Це взагалі не то, за що потрібно сильно переживати, краще вирішувати. Знову ж таки, отримувати професійну юридичну консультацію.

1. Не пожалкуйте 500 грн і проконсультуйтеся у хорошого юриста.
Погоджуюсь з усім крім цього пункту. Для тих,хто вже тут, ці витрати марні. На форумі достатньо необхідної інфи щоб прийти до тями.

Погоджуюсь з усім крім цього пункту. Для тих,хто вже тут, ці витрати марні. На форумі достатньо необхідної інфи щоб прийти до тями.
Ви знаєте, деяким особам потрібно підтвердження від професіоналів) наприклад, як в магазині купувати нові чоботи) хочеться пощупати, поміряти і т.д. Хоча Ваша думка теж має сенс. Все ж індивідуально.
Я впевнений, що Ви все вирішете ;)

Останнє редагування:
Назад
Угорі