Ростислав 26
Форумчанин
- Дописи
- 97
- Реакції
- 32
- Бали
- 5090
Ростислав 26 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Аваль може й в суд подати ... сума кредиту досить відчутна і так просто вони не відпустять.Доброго дня,ось такий лист сьогодні прийшов,що чекати яких дій?
Да если суд решит запретить по инициативе банка. Но не думаю им бабки вернуть нужно, а с того кто не работает нечего возвращать.Таке Питання,так як я працюю закордоном офіційно і припустимо вони подадуть в суд,то які варіанти можливі,чи будуть у мене проблеми якісь із перетином кордону,і так далі...
Не банка, а исполнителя.Да если суд решит запретить по инициативе банка.
Не забивайте на суд и проблем не будет ?Таке Питання,так як я працюю закордоном офіційно і припустимо вони подадуть в суд,то які варіанти можливі,чи будуть у мене проблеми якісь із перетином кордону,і так далі...
А моя присутність обов'язково,чи можливо щоб мою сторону придставляв хтось з рідних?Не банка, а исполнителя.
Не забивайте на суд и проблем не будет ?
Не обов'язково, Ви можете співпрацювати з юристом дистанційно))А моя присутність обов'язково,чи можливо щоб мою сторону придставляв хтось з рідних?
Ну а як буде з виплатою,якщо я в Україні не працюю офіційно,і мені присудять наприклад тих 50%із заробітної плати,то можливо таке що будуть стягувати з моєї закордонної картки куди приходить зарплата?Да если суд решит запретить по инициативе банка. Но не думаю им бабки вернуть нужно, а с того кто не работает нечего возвращать.
Ну тут уже вопрос к юристу, но думаю что да. А как это будет выглядеть со стороны нашего банка не понятноНу а як буде з виплатою,якщо я в Україні не працюю офіційно,і мені присудять наприклад тих 50%із заробітної плати,то можливо таке що будуть стягувати з моєї закордонної картки куди приходить зарплата?
Ні, з рахунків в іноземних банках не стягують.Ну а як буде з виплатою,якщо я в Україні не працюю офіційно,і мені присудять наприклад тих 50%із заробітної плати,то можливо таке що будуть стягувати з моєї закордонної картки куди приходить зарплата?
Хоть це добре,тоді буду чекати суду і вже побачимо яке рішення буде..Ні, з рахунків в іноземних банках не стягують.
Дуже не рекомендую чекати на диво в суді і ніяк не захищатись...Хоть це добре,тоді буду чекати суду і вже побачимо яке рішення буде..
Та це ясно,я не збираюся просто сидіти і чекати на рішення,я моніторю себе в реєстрі боржників,судова влада...і якщо щось то одразу до Юриста,ясно що і так прийдеться виплачувати навіть те саме тіло це 118000,головне щоб не захотіли все й одразу,та і щоб з роботою тут все норм було і з перетином кордону..Дуже не рекомендую чекати на диво в суді і ніяк не захищатись...
Прочитайте тему, людина з-за кордону виграла суд))
https://anticollector.ua/threads/sud-s-tov-fk-vellfin-na-202-472-grn.26971/
Також є кредит готівковий 17 і кредитка 13 обидва продані.. поки тихо такого листа не було Але нещодавно саме готівковий кредит продали компанії Сонаті (вперше чую)тут уже був рекомендований лист.Доброго дня,ось такий лист сьогодні прийшов,що чекати яких дій?
Буду чекати,давав читати цей лист юристу,сказав що наврядчи подадуть до суду на даний момент,можливо ще пару місяців маюТакож є кредит готівковий 17 і кредитка 13 обидва продані.. поки тихо такого листа не було Але нещодавно саме готівковий кредит продали компанії Сонаті (вперше чую)тут уже був рекомендований лист.
Юрист правильно говорить.Буду чекати,давав читати цей лист юристу,сказав що наврядчи подадуть до суду на даний момент,можливо ще пару місяців маю