Нет уведомления, нет подтверждения получения, соответсвнно и к вам нет вопросовЦе треба розписуватися за такий лист?
А якщо прийшов звичайний лист в якому вказано що як не заплатити, то зроблять напис?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет уведомления, нет подтверждения получения, соответсвнно и к вам нет вопросовЦе треба розписуватися за такий лист?
А якщо прийшов звичайний лист в якому вказано що як не заплатити, то зроблять напис?
Вони і без листа можуть зробити напис.Це треба розписуватися за такий лист?
без вашей подписи не отдадутрозписуватися за такий лист
Признанием, нет))контора прислала вимогу про усунення порушення виконання зобовязання
апеллирует договором факторинга, по которому она выкупила договор у первичного кредитора; у конторы нет лицензии факторинга и она не является фк (дори финанс). не увидел смысла отвечать непонятно кому, с кем априори не может быть правоотношений, так как в письме приведена заведомо ложная информация
считает ли суд отсутствие ответа на такие липовые "уведомления" признанием долга?
Мені був звичайний лист приходив, в якому лякалка що буде напис. Якщо прослідкувати по документах, то через пару днів напис зробили.Вони і без листа можуть зробити напис.
точно именно надпись через пару дней? может, исполнительное производство открыли?Якщо прослідкувати по документах, то через пару днів напис зробили.
Вони написи роблять без попереджень.І інколи мені здається що їхні розсилки листів і їхні інші дії між собою логічного ланцюга не мають.Тому я на їхні листи не звертаю уваги.Мені був звичайний лист приходив, в якому лякалка що буде напис. Якщо прослідкувати по документах, то через пару днів напис зробили.
Але лист звичайний поштальон приносив, я ні за що не розписувалася і ніякого сповіщення напередодні не було
В моєму випадку провадження відкрили набагато пізніше.точно именно надпись через пару дней? может, исполнительное производство открыли?
надпись явно была заранее готова, на момент получения Вами письма у исполнителя до неё руки не дошли...
Та я тоді одним оком глянула була , подумала що то лякалка звичайна і порвала.Вони написи роблять без попереджень.І інколи мені здається що їхні розсилки листів і їхні інші дії між собою логічного ланцюга не мають.Тому я на їхні листи не звертаю уваги.
ясно...получается, по-разному у разных шараг (одни точечно подают, другие потоково). грысюк, например, массу налепила в начале июня, заказные письма пошли в конце июня-июле, провадження строго с 17 августа. то есть на момент отправки писем надписи уже готовы былиВ моєму випадку провадження відкрили набагато пізніше.
То лист був в березні і Харя мені написи штампанула в цей час.
А Харя всім понасирала і втікла. Вона повістку не забралаясно...получается, по-разному у разных шараг (одни точечно подают, другие потоково). грысюк, например, массу налепила в начале июня, заказные письма пошли в конце июня-июле, провадження строго с 17 августа. то есть на момент отправки писем надписи уже готовы были
А Харя всім понасирала і втікла. Вона повістку не забрала
Ну харя вже певно десь на маямі. Наплодила тих написів, бабки зрубила. А нічого, ще її хтось найдевот скатина
да и грисюк не лучше... типо то в отпуске, то на больничном
На звичайний можна нічого не відповідати ?Це треба розписуватися за такий лист?
Не здається. Там реально жодного зв'язку між діями різних "відділів" немає. В принципі, як і в банках - ліва рука не відає, що робить праваВони написи роблять без попереджень.І інколи мені здається що їхні розсилки листів і їхні інші дії між собою логічного ланцюга не мають.Тому я на їхні листи не звертаю уваги.