Задрали ті пугальщики, на форумі срач розводять

• Автор теми Автор теми Швидко нах.
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 170
  • Перегляди Перегляди 5K

Швидко нах.

Форумчанин
Дописи
276
Реакції
888
Бали
2755
Швидко нах. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дл. Задрали ті пугальщики, на форумі срач розводять. Молодьож, не ведіться, то всьо хєрня, ніхто вам ніц не зробить.
Не читайте на форумі хрєнь де розказують як до них їздять, обклеюють, роблять надписи нотаріусів, шо нацком пише про правильність договорів, про суди які виграє мфо. Тут напевне крис більше ніж нормальних. Вони вербують боржників, пропонують поширювати паніку, а за то списують трохи процентів.
Не ведіться на писанину, яку я вище назвав. То всьо п.здьож. мені за пів року просрочки 24 мфо і 4 банки реально нічого конкретного не зробили. Тупі дзвінки, смски і трохи сраних листів.
А ще ці теми, ой не знаю шо робити, в мене паніка, не хочу жити. Бл. Аж тошнить.

Вы тоже уже в курсе?))
Я даже расценки знаю, по секрету сообщили те, кто уже так частично закрыл)
Да, вкурсі. Пропоную Вам створити тему на рахунок цього і закинути туда моє попереднє повідомлення. Бо насправді це проблема, вони починають реально підминати форум під себе.

Дин, Defrel, одно могу сказать - сумма ничтожно мала.

Да, вкурсі. Пропоную Вам створити тему на рахунок цього і закинути туда моє попереднє повідомлення. Бо насправді це проблема, вони починають реально підминати форум під себе.
Да, тоже заметил что в последнее время много паники стали разводить. Постоянно написи, суды и тд...

Як казав відомий в широких колах один дядько "скотиняки!! Сепаратюги!! На кол іх!!"

Капец..У меня сегодня день разочарований.. Все продается.. Все продаются...Куда мы катимся (
Рыночные отношения... увы и ах...
Дело в том,ч то понять и людей можно. Им предлагают выполнить несложную задачу, после чего идут небольшие списания. Много есть таких,кто уже устал от звонков и угроз, есть те, кто просто не может с ними разговаривать в виду особенности характера. Я их прекрасно понимаю...
Это же не люди вредят, а МФО-шки и калы вредят, просто руками людей, у которых и выбора-то нет. Ну как-то так получается

Рыночные отношения... увы и ах...
Дело в том,ч то понять и людей можно. Им предлагают выполнить несложную задачу, после чего идут небольшие списания. Много есть таких,кто уже устал от звонков и угроз, есть те, кто просто не может с ними разговаривать в виду особенности характера. Я их прекрасно понимаю...
Это же не люди вредят, а МФО-шки и калы вредят, просто руками людей, у которых и выбора-то нет. Ну как-то так получается
Печально очень получается...

Дл. Задрали ті пугальщики, на форумі срач розводять. Молодьож, не ведіться, то всьо хєрня, ніхто вам ніц не зробить.
Не читайте на форумі хрєнь де розказують як до них їздять, обклеюють, роблять надписи нотаріусів, шо нацком пише про правильність договорів, про суди які виграє мфо. Тут напевне крис більше ніж нормальних. Вони вербують боржників, пропонують поширювати паніку, а за то списують трохи процентів.
Не ведіться на писанину, яку я вище назвав. То всьо п.здьож. мені за пів року просрочки 24 мфо і 4 банки реально нічого конкретного не зробили. Тупі дзвінки, смски і трохи сраних листів.
А ще ці теми, ой не знаю шо робити, в мене паніка, не хочу жити. Бл. Аж тошнить.
Я хоч новачок у вас, але реально помітно оцей пресінг останнім часом і запудрування мізків.
От знайшла форум, почала читати - зраділа, бо реально купу потрібної інфи...а тут на тобі - закидують кожен день, то написи нотаріуса, то стукали у двері((( знов очканула на пару секундочок, але відразу попустило!

а чего паниковать особенно на счет суда!подали и великолепно больше тела не присудят!а если явка на суд и того проще! :попкорн:

Поддерживаю:yahoo:

Назад
Угорі