Задрало вже то все.

• Автор теми Автор теми LeBron230
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 582

LeBron230

Форумчанин
Дописи
201
Реакції
102
Бали
2625
LeBron230 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Приходить листи по прописці і мама зразу мозок виносить я морожусь, кажу що вже заплатив. А чому листи приходять, кажу що незнаю коли відправили той лист. Стидно їй, бо живе бабуля по прописці з братом мами. І мамі стидно перед ними за якісь листи і взагалі що вони приходять. Але ж то просто листи, мало того вона після перших 3 листів почала їх сама відкривати. А там будьте вдома 1 числа прийдуть описувати майно, було рішення суду, вас посядать і тому подібне і вона в те вірить. Якщо ти взяв то маєш віддати скільки б не нарахували. А тепер батя взагалі почав видзвонювати до них і питатись скільки брав, скільки винний. Так що ось такі то справи.

Договоритесь с почтальйоном, чтоб не относила в ящик. Я так сделала, теперь у неё буду забирать.

Приходить листи по прописці і мама зразу мозок виносить я морожусь, кажу що вже заплатив. А чому листи приходять, кажу що незнаю коли відправили той лист. Стидно їй, бо живе бабуля по прописці з братом мами. І мамі стидно перед ними за якісь листи і взагалі що вони приходять. Але ж то просто листи, мало того вона після перших 3 листів почала їх сама відкривати. А там будьте вдома 1 числа прийдуть описувати майно, було рішення суду, вас посядать і тому подібне і вона в те вірить. Якщо ти взяв то маєш віддати скільки б не нарахували. А тепер батя взагалі почав видзвонювати до них і питатись скільки брав, скільки винний. Так що ось такі то справи.
Вроді, можна на пошті відкрити свій поштовий ящик.Теж думаю таке зробити, потім чере місяць заберете макулатуру)))

Ви на почту по прописці сходіть і арендуйте абонентську скриньку.Будете самі час від часу забирати.

Я года два назад оформляла папку на почте, и все письма которые приходили ложились в парку , и отдавали мне по приходу.
У меня очень любопытная консьержка была вот и приходилось так делать.
Думаю теперь тоже так сделать, дома все знают, но меньше знают соседи лучше будут спать)

LeBron230, на почті є така послуга,я написала заяву,плата була12.50 в місяць, може зараз більше,приходите і забираєте самі,листи лежать на полиці в них

Назад
Угорі