Задолженность в MoneyBoom

• Автор теми Автор теми Kriss
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 379
  • Перегляди Перегляди 33K
А решение суда они предоставили??
Вы же и иск подать можете?
Стоит ли переживать тем кто прописан с ху.во на кукуево? И когда за человеком вообще не чего нет? Не квартиры ни машины?

И за 3 года не подали в суд ??
Нет,продали

Та им не интересно подавать в суд - продать и все. Очень жаль, что на этот форум не попала изначально или хотя бы когда пролонгации делала (так бы послала и было бы не 7 МФО, а 2)

Здравствуйте) вы можете мне пример обращения скинуть лист голові комісії??
Хочу пожаловаться об Твої Грощі
За 2 недели бешеные проценты навешали
Это отличительная черта всех МФО - % и угрозы.
Пример есть на форуме, просто меняйте данные

Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Та им не интересно подавать в суд - продать и все. Очень жаль, что на этот форум не попала изначально или хотя бы когда пролонгации делала (так бы послала и было бы не 7 МФО, а 2)
Ну 7 МФО это не 20

Это отличительная черта всех МФО - % и угрозы.
Пример есть на форуме, просто меняйте данные

Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////
Спасибо большое

Так я тоже делала пролонгации,а потом перестала.В манивео была реструктуризация,один платёж задержала и они накрутили в 2раза больше,чем было.Вот после этого и перестала платить

А вот прислал кредит капитал,им манибум продали.В январе будет уже три года.На что рассчитывают?

Вкладення

• IMG_20181130_074402_437.webp
    IMG_20181130_074402_437.webp
    259.1 Кб · Перегляди: 219
Здравствуйте. Просрочка достаточно большая в Манибум . Накрутили почти 24 тысячи. Немного ли? У кого тоже задолжность как урегулировали вопрос или игнор вкл? Шлют такие смс .
И да , я ничего не подписывала и никакие бумажки им не отправляла ;" договор и анкета " .
у меня там 670грн тела, просрочка 16дней, неадекват Денис Николаевич заколупал меня и маму своими угрозами, будут деньги в декабре отдам им... кредит 365тоже придурочные на всю голову

Ой,а у меня новая смс :)

Хотя бы глянули,ну нет у меня директора,коллег:dance4:

Вкладення

• Screenshot_2018-12-03-15-38-46-870_com.android.mms.webp
    Screenshot_2018-12-03-15-38-46-870_com.android.mms.webp
    43.2 Кб · Перегляди: 190
Ой,а у меня новая смс :)

Хотя бы глянули,ну нет у меня директора,коллег:dance4:
мне тож такое прислали, пару минут назад. Мои все вообще в другой стране-пусть звонят, посмотрим как у них получится.

Да это же шаблонные сообщения,автоматом рассылаются!!

манібум вже на вайбер написали, тіло 1800 вже нараховано майже 7000грн.
ще нічого не відписувала.

Вкладення

• Screenshot_2018-12-04-16-48-15.webp
    Screenshot_2018-12-04-16-48-15.webp
    33.6 Кб · Перегляди: 177
  • Screenshot_2018-12-04-20-06-22.webp
    Screenshot_2018-12-04-20-06-22.webp
    42.2 Кб · Перегляди: 171
А на якій мові там написано,геть нічого незрозуміло(

А на якій мові там написано,геть нічого незрозуміло(
теж не зрозуміла про що мова, самій треба було здогадуватися )

И сколько просрочка там у вас?
в кабінеті пише 71день користування кредитом, але я вже не пам.ятаю на скільки днів брала кредит.

Здравствуйте. Просрочка достаточно большая в Манибум . Накрутили почти 24 тысячи. Немного ли? У кого тоже задолжность как урегулировали вопрос или игнор вкл? Шлют такие смс .
И да , я ничего не подписывала и никакие бумажки им не отправляла ;" договор и анкета " .
У меня у них была просрочка больше месяца. Сегодня закрыла. Брала 4000 нагнали до 16000 практически. Когда сумма определенная на руках появилась я им начала звонить и говорить , что тело и % на больше нет. Несколько дней я им звонила , а сегодня сказали что на 7300 и разбежались. Но кстати от них шли только смс, звонков грубых небыло, но было их и немного поскольку на блоке тел был. Ну я думаю когда будете располагать какой-то сумой, то вы звоните им сами и пытайтесь договориться.

Назад
Угорі