Задолбали как от этого избавиться

• Автор теми Автор теми Ksemel1220
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Добрый день сегодня прислали снова они имеют право списывать со счетов ?? повідомляємо вас, що згідно договору компанія Манівео має право ініціювати списання грошових коштів з вашого банківського рахунку. Сума боргу 30234,00 грн. Деталі 0800219393
Боже исчо Призначено повторний візит за адресою. У разі отримання рішення суду, можливий опис майна приватною виконавчою службою. Сплатіть сьогодні або ж узгодьте час візиту 0 800 21 9393

Останнє редагування:
Добрый день сегодня прислали снова они имеют право списывать со счетов ?? повідомляємо вас, що згідно договору компанія Манівео має право ініціювати списання грошових коштів з вашого банківського рахунку. Сума боргу 30234,00 грн. Деталі 0800219393
А решение суда у них есть?

Такое впечатление, что сотрудников они набирают в отделении психиатрии, мания величия у людей, инициировать они, будут.

А решение суда у них есть?

Такое впечатление, что сотрудников они набирают в отделении психиатрии, мания величия у людей, инициировать они, будут.
Пока на суд не был и повесток небыли

VALHALLA, вы хоть покормили то животное? ? а то они еще полгода не приедут, а животинку жалкооо ?

Та вы шо. Боюсь за хлебом сбегать, а вдруг? Буду в двери записочки оставлять. Подождите, отсутствую 5 минут:письмо:
Они читать врядли умеют))
Тоже два раа приезжали и меня конечно же не было дома как и всех...видимо в своих слезных мечтах они ездят :ahaha:
Сегодня прислали СМС опять вот такое Документи по вашому кредиту в moneyveo передані для підготовки позову. Буде розглянуто питання про наявність складу злочину за фактом ухилення і відмови виконання фінансових зобов'язань. Тел.: 0 800 21 9393 уже на суд что ли подали ???
все точь в точь как и всем пишут, слово в слово.

У меня и у мужа есть просрочки, всем пишут стандартные смс, и письма шлют как под копирку.

Так они могут списывать со счетов деньги ??

мне сегодня прислали СМС такого характера В момент візиту вас не було. moneyveo може звернутися до правоохоронних органів для розшукових заходів і порушення кримінальної справи на підставі ст. 190 КК України. 0 800 21 9393 меня это очень пугает что делать
В мене теж так було.Лякають .Продали Колекторам.І все

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі