Заблокувати картки Crypsee

• Автор теми Автор теми Павлівна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 1K
Якщо написати в підтримку банку, то банк не буде просто карту блокувати, він якраз повністю блокує користувача банкінгу і його рахунок.
Я это понимаю. И всё равно считаю эту затею с блокировкой карточек/счетов пустой тратой времени.

Я это понимаю. И всё равно считаю эту затею с блокировкой карточек/счетов пустой тратой времени.
Я згідна з цим на всі 100%. Краще взагалі не звязуватися з ними.
Але на жаль багато хто за них знає і все одно лізуть туди, а потім "спасітє і памагітє".

блин, а может в скотланд? рус-лан , надо будет помочь :diska4:
Да не... чего-то я в них розочаровался... не верю вообще...У них министр МВД сменился (баба с "бармалеев") так их африканцы и муслимы пинают.... Я боюсь представить,что с ними будет, если наши "битлы" с утюгами и парой добрых старых РПГ займутся.

Але на жаль багато хто за них знає і все одно лізуть туди, а потім "спасітє і памагітє".
Вот по этому я себя тешу тем, что в своё время мозгов не хватило влезть в это💩, хотя мысль была.

З кріпсі я теж немаю нічого спільного. Мене від них врятував цей Форум.
Я ни с битами ни с крипси не имею ничего общего, Бог миловал.
А на форуме о них начиталась, и поняла, что миловал дважды

Я ни с битами ни с крипси не имею ничего общего, Бог миловал.
А на форуме о них начиталась, и поняла, что миловал дважды
Ой ці біти. Я була зареєстрована в них на сайті, а вони взяли і повісили на мене борг. Було геть не весело

Привіт,товаришам по нещастю!
Є ідейка, але чим більше однодумців збирається тим краще!
Заходите в особистий кабінет,обираєте оплатити, щоб видало їх номер картки для оплати, перевіряєте якого банку картка, пишете в тех підтримку банку,що хочете попередити що власник картки,можливо шахрай,співпрацює з Cryspee, діяльність якої заборонено в Україні, кидаєте їм скрін де видно назву кріспі,номер картки для оплати.
Я за ніч заблокувала 10 штук їм,але це треба масово,щоб був ефект
Маю прострочення більше 2 місяців в Crypsee, тіло 150, ніяких контактів з ними і від них нічого не чую, ще маю більше 20 мфо в прострочках, на початку встановив фільтр матері, бо вийшла на звязок мабуть Кредик Каса, з тих пір єдине, це АФК прислали смс товаришу, на цьому все. А ще маю 300к підписників на ютубі і вже довго думаю як буду хоронити рентабельність криптопаскуд, але вони наче відчувають і сидять тихо.

ShadowWhite, всеодно будуть дзвонити до всіх ,такий собі сімейний бізнес 😂
Ну так і я про це) Можна ще друзів залучити і співробітників, тоді взагалі кайф) Пофіг ті дзвінки і колажі. Може тоді ті шараги й закриються😁

Назад
Угорі