Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Если у отца ребёнка нет проблем с приватом, то смело оформляйте. Приват обязан выдать карту даже если есть просрочки . Правда они могут дать , но временно заблокировать эти деньги , то погашения. Я рисковать не стала , и оформила на мужа. Главное стойте на своём .Дякую, піду попробую. Бо не хочеться дарувати ці кошти. Вам дякую велике
Та там з цим пакунок малюка тільки на приват
Тобто можна?
В нього все добре, проблем з цим немає, попробую. Просто думаю за те що ми не одружені офіційноЕсли у отца ребёнка нет проблем с приватом, то смело оформляйте. Приват обязан выдать карту даже если есть просрочки . Правда они могут дать , но временно заблокировать эти деньги , то погашения. Я рисковать не стала , и оформила на мужа. Главное стойте на своём .
Ребёнок на чьей фамилии записан?В нього все добре, проблем з цим немає, попробую. Просто думаю за те що ми не одружені офіційно
Не факт що буде ще такТільки от з 1 вересня всі пенсії та виплатм пошта не видаватиме, а потрібно відкривати рахунок в банку.
Если ребёнок записан на него , и его фамилия , проблем не будет. А в привате свидетельство о рождении не требуют .В нього все добре, проблем з цим немає, попробую. Просто думаю за те що ми не одружені офіційно
На чоловікаРебёнок на чьей фамилии записан?
Да на чоловікаЕсли ребёнок записан на него , и его фамилия , проблем не будет. А в привате свидетельство о рождении не требуют .
Нут вот и все , оформляйте смело)На чоловіка
Да на чоловіка
Дякую Вам, бо переживаю чоловік не знає за МФО і за блокування рахунків. Тому думаю щоб все вийшлоНут вот и все , оформляйте смело)
У меня ситуация похожая , правда только приват. Я прописана не по месту жительства, так что муж был идеальным вариантом )Дякую Вам, бо переживаю чоловік не знає за МФО і за блокування рахунків. Тому думаю щоб все вийшло
Можно я отвечу?Прошло слишком много времени.. деньги, как невостребованные, вернулись в бюджет
Это счёт не ваш личный, это спецсчет, который открывался под оререленные операции.
Ем...не знає чоловік???а ви довго будете мовчати?Дякую Вам, бо переживаю чоловік не знає за МФО і за блокування рахунків. Тому думаю щоб все вийшло
Треба сказати.....Це ваш чоловік.....Дякую Вам, бо переживаю чоловік не знає за МФО і за блокування рахунків. Тому думаю щоб все вийшло
Треба сказати.....Це ваш чоловік.....Дякую Вам, бо переживаю чоловік не знає за МФО і за блокування рахунків. Тому думаю щоб все вийшло
Рано чи пізно все виплеве.Десь переказ грошей треба зробити буде....якась мєлочуха .....і випливе....А рідні теж не знають????чи я щось пропустила?рідні знають а чоловік ні???Дякую Вам, бо переживаю чоловік не знає за МФО і за блокування рахунків. Тому думаю щоб все вийшло
ну вы даете, уже инн есть, а вы все скрываете, может ваш муж любит когда не говорят правду, хотя сомневаюсь... лучше расскажите, оформляйте карту на него, сносите инн и живите спокойноДякую Вам, бо переживаю чоловік не знає за МФО і за блокування рахунків. Тому думаю щоб все вийшло
З рідних знає тільки мама. Боюсь що він не зрозуміє мене, я в це все вляпалася ще до нього. Бо люди в яких немає МФО мало хто розуміє як до такого можна було дойтину вы даете, уже инн есть, а вы все скрываете, может ваш муж любит когда не говорят правду, хотя сомневаюсь... лучше расскажите, оформляйте карту на него, сносите инн и живите спокойно
Ой, Вы ему до свадьбы не рассказали?З рідних знає тільки мама. Боюсь що він не зрозуміє мене, я в це все вляпалася ще до нього. Бо люди в яких немає МФО мало хто розуміє як до такого можна було дойти
То есть не знает????Это как?Хм..А рассказать слабо?Я вообще не понимаю,как так можно ....Жить с человеком и скрывать от него правду,это совсем не комильфо..Вы ж понимаете,что рано или поздно все тайное становится явным.И лучше б правду сказать,тем более что ребенок родился..Признавайтесь во всем,не убьет же.И не думаю что осудит.Ну поругает возможно..А потом все станет на свои места.Дякую Вам, бо переживаю чоловік не знає за МФО і за блокування рахунків. Тому думаю щоб все вийшло
Не доверяет Myrena, мужу, значит не уверена в нем. Подозревает, что если узнает, то бросит. Может у мужа другое отношение к деньгам.То есть не знает????Это как?Хм..А рассказать слабо?Я вообще не понимаю,как так можно ....Жить с человеком и скрывать от него правду,это совсем не комильфо..Вы ж понимаете,что рано или поздно все тайное становится явным.И лучше б правду сказать,тем более что ребенок родился..Признавайтесь во всем,не убьет же.И не думаю что осудит.Ну поругает возможно..А потом все станет на свои места.
P.S.Отношения в первую очередь строятся на доверии и правде.От любимого человека нельзя ничего скрывать...
У моей знакомой пакунок малюка не заблокировали, а карту для выплат заблокировали. ( Альфа банк)Просто пакунок малюка можуть видавати тільки на карту.
У
У моей знакомой пакунок малюка не заблокировали, а карту для выплат заблокировали. ( Альфа банк заблокировал)
Кожен має право на помилки...якщо він вас кохає і в сім'і є розуміння,то проблеми ВИРІШАЮТЬСЯ...і шляхи вирішення шукаються разом...більшість жінок на форумі боялися сказати чоловіку в очікування розлучення або ще чогось...А виявилося,що чоловік перший підставить своє плече і підтримує дружину.Треба знайти слова і сказати,що до нього у вашому житті була ситуація,і ви влізли в мфо....я боялася сказати...боялася нерозуміння....і тд.Якщо нормальний,то все і буде нормально....З рідних знає тільки мама. Боюсь що він не зрозуміє мене, я в це все вляпалася ще до нього. Бо люди в яких немає МФО мало хто розуміє як до такого можна було дойти
Мабуть так, ви праві, але боюся. Боюсь що не зрозуміє засудить,Кожен має право на помилки...якщо він вас кохає і в сім'і є розуміння,то проблеми ВИРІШАЮТЬСЯ...і шляхи вирішення шукаються разом...більшість жінок на форумі боялися сказати чоловіку в очікування розлучення або ще чогось...А виявилося,що чоловік перший підставить своє плече і підтримує дружину.Треба знайти слова і сказати,що до нього у вашому житті була ситуація,і ви влізли в мфо....я боялася сказати...боялася нерозуміння....і тд.Якщо нормальний,то все і буде нормально....
А моей невестке оформили в привате при том, что у нее древнтй долг по кредитке и дело в суде от них. Консультант сказала, что к панкунку малюка долг не имеет никакого отношения и выдалиНасчёт пакунка- малюка. У меня с приватом свои вопросы , и карту они бы мне не дали. Мы обратись в совбез и там сказали, что только на маму оформить можно . Но когда позвонила на горячую линию министерства соц политики, сказали что можно оформить на папу. Мы так и сделали . Все получили. А соц выплаты конечно лучше на почту.