Заблокували рахунок чоловіка

• Автор теми Автор теми ZYK
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 1K

ZYK

Форумчанин
Дописи
100
Реакції
56
Бали
68
ZYK не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора,скажіть будь ласка чи можуть заблокувати рахунок чоловіка у Приватбанку,прийшов і кричить що прийшло повідомлення що його рахунок заблокувала виконавча служба і то через мене ,бо я маю МФО. Що мені робити? Чи то дійсно через мене ,хоч я маю теж у приватні зарплату але мої рахунки незаблоковані.Кричить і кляне мене страшно ,але ще навіть незнає що то через мене

Останнє редагування:
Доброго вечора,скажіть будь ласка чи можуть заблокувати рахунок чоловіка у Приватбанку,прийшов і кричить що прийшло повідомлення що його рахунок заблокувала виконавча служба і то через мене ,бо я маю МФО. Що мені робити? Чи то дійсно через мене ,хоч я маю теж у приватні зарплату але мої рахунки незаблоковані
Нет кроме вас больше никому не могут заблокировать счета

Доброго вечора,скажіть будь ласка чи можуть заблокувати рахунок чоловіка у Приватбанку,прийшов і кричить що прийшло повідомлення що його рахунок заблокувала виконавча служба і то через мене ,бо я маю МФО. Що мені робити? Чи то дійсно через мене ,хоч я маю теж у приватні зарплату але мої рахунки незаблоковані
не может такого быть)) попросите мужа вспомнить, не брал ли он сам крдиты в МФО)) возможно, что бы с вашими помочь. чужие счета не блокирует исполнительная

он просто ищет повод поругаться....

не может такого быть)) попросите мужа вспомнить, не брал ли он сам крдиты в МФО)) возможно, что бы с вашими помочь. чужие счета не блокирует исполнительная
Він ніколи в житті немає справу з МФО то ? гарантія,може я собі думаю що якийсь штраф незаплатив
он просто ищет повод поругаться....
То та,але рахунки дійсно заблоковані,я спочатку подумала може і через мене дійсно,налякалася аж руки трусяться

Він ніколи в житті немає справу з МФО то ? гарантія,може я собі думаю що якийсь штраф незаплатив

То та,але рахунки дійсно заблоковані,я спочатку подумала може і через мене дійсно,налякалася аж руки трусяться
не пугайтесь))) это из-за каких то его действий/бездействий пришел арест счетов. вы тут не при чем

Ми на межі розводу але карантин помішав,він ще незнає із-за чого арестували рахунок і кричить і кляне мене
Гляньте сами в реестре должников по ИНН или ФИО номер исполнительного производства, потом в АСВП вбейте его номер и посмотрите в чью пользу, не удивлюсь если там будет ГИС по долгу перед Нацполицией или другой госс. структурой за штрафы и тому подобное

Ще не розвелися, заяву подала в кінці лютого
Вчора себе QUOTE="Vados, post: 665281, member: 2545"]
Гляньте сами в реестре должников по ИНН или ФИО номер исполнительного производства, потом в АСВП вбейте его номер и посмотрите в чью пользу, не удивлюсь если там будет ГИС по долгу перед Нацполицией или другой госс. структурой за штрафы и тому подобное
[/QUOTE]

В
[/QUOT Вчора себе дивилася нема ніде нічого,може і штраф в поліції незаплатив бо був інцидент і йому дали штраф

Назад
Угорі