Заблокували рахунки, допоможіть

• Автор теми Автор теми Ilona1508
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 699

Ilona1508

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
16
Бали
283
Ilona1508 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Був суд з Фінпроммаркет, я програла, суддя розстрочив борг на 10 місяці, в зв'язку з тяжкою хворобою. В силу вступило рішення з 30 травня. Я домовилася що буду платити 29-30 числа кожного місяця. Сьогодні рахунки вже поблоковані. Куди мені звернутися щоб розблокувати 1 рахунок. Дякую.

Я домовилася що буду платити 29-30 числа кожного місяця
Із ким домовлялися?
Куди мені звернутися щоб розблокувати 1 рахунок.
До виконавця із заявою👇

Я домовлялася з компанією, так як можу платити в кінці місяця, працюю тільки на 0.5 ставки, а потрібно лікування. І підкажіть ще будь ласка, якщо суд виніс рішення на розстрочку, платити в місяць по 615 грн, але на карті -2800, вони законно заблокували рахунок?

Я домовлялася з компанією
Потрібно з виконавцем це обговорювати. Тому не бачу нічого дивного, що виконавець заблокував рахунки. А багато вже заплатили "компанії"? Бо вони навряд чи виконавця про це повідомляли і він буде знімати ту суму, яка вказана у виконавчому листі.
І підкажіть ще будь ласка, якщо суд виніс рішення на розстрочку, платити в місяць по 615 грн, але на карті -2800, вони законно заблокували рахунок?
Нажаль у нас такі закони...

Потрібно з виконавцем це обговорювати. Тому не бачу нічого дивного, що виконавець заблокував рахунки. А багато вже заплатили "компанії"? Бо вони навряд чи виконавця про це повідомляли і він буде знімати ту суму, яка вказана у виконавчому листі.

Нажаль у нас такі закони...
А де мені взяти виконавчий лист?

Я перший раз в такій ситуації, то не знаю навіть що робити
Я ж написав вище, що потрібно зробити.
Вам виконавчий лист не потрібен, якщо не ви виграли суд. Він потрібен компанії, щоб передати виконавцю, а той в свою чергу по ньому стягує кошти.
В будь-якому випадку потрібно зв'язатися із виконавцем. Може він не в курсі, що там у рішенні суду написано, може він думає, що всю суму разом зніме і все.

Кроспостінг
Підкажіть хто знає, окрім заяви на розблокування, щось ще потрібно віправляти виконавцю чере ел.пошту?

Я ж написав вище, що потрібно зробити.
Вам виконавчий лист не потрібен, якщо не ви виграли суд. Він потрібен компанії, щоб передати виконавцю, а той в свою чергу по ньому стягує кошти.
В будь-якому випадку потрібно зв'язатися із виконавцем. Може він не в курсі, що там у рішенні суду написано, може він думає, що всю суму разом зніме і все.
Дякую вам, вже написала заяву і відправила. Надіюсь все буде нормально. Ще раз вам велике за відповідь.

Виконавець заблокував всі рахунки, після судового рішення 'Укр кредит фінанс' що хто знає робити в такій ситуації , з виконавцем реально якось домовитися щоб розблокували, і про сплату частинами боргу ?

з виконавцем реально якось домовитися щоб розблокували

Як цю заяву писати і куди ?

Все розписано вже по 5 раз і заява також є на форумі. Не лінуйтеся читати.
Все зрозумів , прочитав , в то на нервах не побачив ))

Все розписано вже по 5 раз і заява також є на форумі. Не лінуйтеся читати.
Але це все дієво ? Виконавцю написати заяву , і розблокується один рахунок ?

Не разблокируется. А снимут ограничение на 2 мин зарплаты, т.е. 16000 грн.
Еще раз, пишете заявление, отправляете исполнителю, он снимает ограничение на одном счете (можете тратить до 16к грн). Писать по почте (любой). Исполнителю. Вашему. Какой исполнитель смотреть тут (нажать прямо сюда)
Что бы увидеть своё ИП - введите ИНН (РНОКПП или идентификационный код) нажмите кнопку ИСКАТЬ. Там будет вся информация. Если на нервах не найдёте - пишите, поможем.

Ко всему надо подходить с холодной головой. Паника нигде и никогда еще не помогала.

Як що розблокували рахунок на дві мінімальні , які функції можна використовувати цією картою всі стандартні ? Чи є якісь обмеження

Як що розблокували рахунок на дві мінімальні , які функції можна використовувати цією картою всі стандартні ? Чи є якісь обмеження
На Моно, все стандартно. Зі інші не знаю, але писали на форумі что дійсно в дейяких банках операції обмежені. Мабуть краще спитати у оператора

Назад
Угорі