Заблокували карту, куди звернутися?

• Автор теми Автор теми Ольга1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 994

Ольга1

Форумчанин
Дописи
34
Реакції
7
Бали
8
Ольга1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Може хтось в курсі куди можна звернутися щоб розблокувати карту борг був ще в 2018 році цієї контори який продали вже навіть нема Подзвонити сказали що в вас борг був от тіло крклмту треба віддати 4000 Типу ці гроші вже в якийсь фонд підуть

Може хтось в курсі куди можна звернутися щоб розблокувати карту борг був ще в 2018 році цієї контори який продали вже навіть нема Подзвонити сказали що в вас борг був от тіло крклмту треба віддати 4000 Типу ці гроші вже в якийсь фонд підуть
Я,нічого незрозуміла,якщо чесно

Объясните ещё раз! Ничего не понятно.

Я не за себе питаю розкажу ще раз мій знайомий десь засвітив свою карту і йому почали телефонувати контори в яких в нього борг ще з 2018 року як тільки на його карту приват поступили кошти її зразу заблокували він подзвонив в приват почав питати чого саме йому сказали що це держава заблокувала бо у вас є кредит не закритий ще в 2018 році дали номер телефону тієї організації він зателефонував і вони сказали зо коли оплатите тіло тоді і розблокують карту

Ольга1, я так понимаю что у знакомого ИНН, тогда пусть выясняет от кого и за что,ну и решает вопрос.Пусть проверит себя на АСВП,там будет видно кто,ну и исполнителя выяснит.И тогда все вопросы к нему.

Останнє редагування модератором:
В реєстрах Ваш знайомий нехай себе помоніторить
Дякую так і скажу йому
Ольга1, я так понимаю что у знакомого ИНН, тогда пусть выясняет от кого и за что,ну и решает вопрос.Пусть проверит себя на АСВП,там будет видно кто,ну и исполнителя выяснит.И тогда все вопросы к нему.
Так я Тоже його запитую а він каже що не знає яка це контора скажу йому щоб помоніторив себе дякую
Ольга1, кто, когда, на каком основании?коли прийшли гроші на карту її зразу заблокували

Я правильно поняла, что заблокировали счета на основании ИНН за долг с 2018 года? то есть, это не свежая просрочка была?

Назад
Угорі