Заблокована кредитка

• Автор теми Автор теми Lilia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Lilia

Форумчанин
Дописи
243
Реакції
53
Бали
343
Lilia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Дивіться, в мене заблоковано кредитку в приваті, але там звичайно все в мінус, просто вона заблокована, пише, що через борг в іншому банку, зарплатна картка все ок.

Вкладення

• Screenshot_20200730_194849_ua.privatbank.ap24.webp
    Screenshot_20200730_194849_ua.privatbank.ap24.webp
    89.8 Кб · Перегляди: 118
Дивіться, в мене заблоковано кредитку в приваті, але там звичайно все в мінус, просто вона заблокована, пише, що через борг в іншому банку, зарплатна картка все ок.
Заблокировано? Или всё таки убрали кредитный лимит, что больше похоже судя со скрина.

Lilia, мені здається,просто не доступні кредитні кошти, мені убрали кредитний ліміт,тепер просто гашу борг по картці

Lilia, в мене були гроші на кредитці привату,я так трохи користувалася,а в тому місяці приходить смс,щось про анулювання кредитного ліміту, просто тепер треба гасити борг по кредитці

Lilia, в мене були гроші на кредитці привату,я так трохи користувалася,а в тому місяці приходить смс,щось про анулювання кредитного ліміту, просто тепер треба гасити борг по кредитці
Зрозуміла, якби ж то вони звідти ніяких процентів не стягувати, ідіоти
Вже 2 роки по 1200 плачу, а толку нема
Це з ліміту 7000,просто в минулому році була прострочка, стало 36000,то було ужасно., я заплатила в один місяць 8000 з дитячих грошей, бо дзвонили кругом.

У меня такая же история с кредиткой

Сегодня уже была тема с этой же проблемой, примат убрал кредитный лимит
За последние недели уже с десяток таких тем, люди не понимают разницы между ограничением по карте и ее блокировкой :facepalm:

Lilia, узнайте, я перейшла в інший банк,бо в тому,де була зарплата,банк за кредит знімав кошти, а тепер просто не плачу,хай хоч обдзвоняться

Lilia, узнайте, я перейшла в інший банк,бо в тому,де була зарплата,банк за кредит знімав кошти, а тепер просто не плачу,хай хоч обдзвоняться
Треба дізнатись і мені.
Блін, як хочеться з цього всього вилізти

Lilia, та вилізете,а дитячі гроші ніяким банкам не давати!
Та вже не даю.
Бо вийшла на роботу швидше, то з зарплати знімають
Маю ще Майкредіт і кредиткасу, слона і таліона
Це я добре, що форум знайшла, а то би була повна жопонька, одне одним закривала

Назад
Угорі