Lilia
Форумчанин
- Дописи
- 243
- Реакції
- 53
- Бали
- 343
Lilia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Заблокировано? Или всё таки убрали кредитный лимит, что больше похоже судя со скрина.Дивіться, в мене заблоковано кредитку в приваті, але там звичайно все в мінус, просто вона заблокована, пише, що через борг в іншому банку, зарплатна картка все ок.
Гм, щось я не можу розібратись толкомЗаблокировано? Или всё таки убрали кредитный лимит, что больше похоже судя со скрина.
Зрозуміла, якби ж то вони звідти ніяких процентів не стягувати, ідіотиLilia, в мене були гроші на кредитці привату,я так трохи користувалася,а в тому місяці приходить смс,щось про анулювання кредитного ліміту, просто тепер треба гасити борг по кредитці
У меня такая же история с кредиткойДивіться, в мене заблоковано кредитку в приваті, але там звичайно все в мінус, просто вона заблокована, пише, що через борг в іншому банку, зарплатна картка все ок.
Стягає автоматично кожного місяця
За последние недели уже с десяток таких тем, люди не понимают разницы между ограничением по карте и ее блокировкойСегодня уже была тема с этой же проблемой, примат убрал кредитный лимит

Треба дізнатись і мені.Lilia, узнайте, я перейшла в інший банк,бо в тому,де була зарплата,банк за кредит знімав кошти, а тепер просто не плачу,хай хоч обдзвоняться
Та вже не даю.Lilia, та вилізете,а дитячі гроші ніяким банкам не давати!