Заблокована карта соцвиплат

• Автор теми Автор теми Ван
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 49
  • Перегляди Перегляди 2K

Ван

Форумчанин
Дописи
510
Реакції
228
Бали
2625
Ван не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт...от тільки вчора дізнавалась тут як перевести кошти на пошту,як сьогодні заходжу в ощад25 а там арешт рахунку..е..мать..не встигла,чесно думала що до цього рахунку не доберуться...Що тепер робити..тільки суд?Чи є ще якісь можливості зняти гроші?

Всім привіт...от тільки вчора дізнавалась тут як перевести кошти на пошту,як сьогодні заходжу в ощад25 а там арешт рахунку..е..мать..не встигла,чесно думала що до цього рахунку не доберуться...Що тепер робити..тільки суд?Чи є ще якісь можливості зняти гроші?
Свяжитесь с исполнителем, поговорите. может разблокирует...

Свяжитесь с исполнителем, поговорите. может разблокирует...
ой навряд..
суд.. і в собезі вирішіть, щоб терміново перевели на пошту

Ну пробуйте брать справку, что на счет поступают только социальные выплаты и отправляйте исполнителю. И еще раз исполнитель не видит какие у вас счета социальные или нет, все вопросы в банк.

ой навряд..

суд.. і в собезі вирішіть, щоб терміново перевели на пошту
Це зрозуміло.в суд збиралась,навіть поговорила з знайомим юристом...але чи можливо якось зняти зараз гроші з карти,вчора бачила допис що одній людині казали в банку якусь заяву писати і можливо зняти
Ну пробуйте брать справку, что на счет поступают только социальные выплаты и отправляйте исполнителю. И еще раз исполнитель не видит какие у вас счета социальные или нет, все вопросы в банк.
Цікаво чи допомогло це комусь і чи розблокував карту

Це зрозуміло.в суд збиралась,навіть поговорила з знайомим юристом...але чи можливо якось зняти зараз гроші з карти,вчора бачила допис що одній людині казали в банку якусь заяву писати і можливо зняти

Цікаво чи допомогло це комусь і чи розблокував карту
Есть случае что да, стоит попробовать. Жаль, что вы держите деньги на счетах...
Удачи)

Есть случае что да, стоит попробовать. Жаль, что вы держите деньги на счетах...
Удачи)
Я їх не тримаю,мені надходить кожного місяця..в вересні зняла,на початку жовтня арештував тільки ту карту яка була в мфо,а вчора прийшли гроші за жовтень,вже пізно було іти знімати,думала завтра піду,зранку перевіряю а там блок..от такий облом

Ван, я связывалась с исполнителем, отправляла ему документы, он снял арест ,я алименты на неё получаю, две не снял то не суть, зато муд.. Добрался до работы, но там решаю вопрос.

Ван, я связывалась с исполнителем, отправляла ему документы, он снял арест ,я алименты на неё получаю, две не снял то не суть, зато муд.. Добрался до работы, но там решаю вопрос.
Та мені тільки цю, щоб розблокував на місяць,решту нехай тримає собі..а яка у кантора і виконавець?
Спробуйте,всерівно втрачати вже нічого...
Дякую..в понеділок піду в банк за довідкою,бо навіть на сайті ощад пише що така карта для соцвиплат і там дійсно лиш ці гроші

@Ван,исполнитель к нему нужно, я брала с банка выписку за пол года, по карте которой нужно снять арест, ксерокопию паспорта кода, заявление, и отправляла заказным ему, у вас там должен быть его номер, вам нужно позвонить и спросить, у меня прокатило.

@Ван,исполнитель к нему нужно, я брала с банка выписку за пол года, по карте которой нужно снять арест, ксерокопию паспорта кода, заявление, и отправляла заказным ему, у вас там должен быть его номер, вам нужно позвонить и спросить, у меня прокатило.
Є номер його,він навіть недалеко від мене..сусідній район

Є номер його,він навіть недалеко від мене..сусідній район
А ви тільки знімали гроші з тої карти чи і користувались? Наприклад поповнювали рахунок і оплачували щось в магазині? Боюсь що у Виписці це відобразиться і він не розблокує
Ван, ну вот, позвоните ему
А що ви йому казали..просто розблокуйте цю карту бо на цій карті тільки соцвиплат чи як?
На рахунок карти ви нею ще якось користувались,там щось оплачували,це не вплине на виписку? І що ви йому казали коли дзвонили.прлсто розблокуйте карту бо на ній соцвиплати?

Останнє редагування:
Ван, моя карта на неё как и поступали деньги, так и я оплачивала, я просто сказала что на эту карту приходят алименты, он сказал что ему нужна выписка по карте за 6 месяц, но тут тоже весело, я раньше получала на неё и зарплату, он это увидел, и вхерячил на работу письмо ,итог стянуть с меня 20 проц зарплаты, но этот вопрос я решаю.

Ван, моя карта на неё как и поступали деньги, так и я оплачивала, я просто сказала что на эту карту приходят алименты, он сказал что ему нужна выписка по карте за 6 месяц, но тут тоже весело, я раньше получала на неё и зарплату, он это увидел, и вхерячил на работу письмо ,итог стянуть с меня 20 проц зарплаты, но этот вопрос я решаю.
Дякую

Назад
Угорі