За тіло хтось закривав цих планокурщиків?

• Автор теми Автор теми Katruska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 5K

Katruska

Форумчанин
Дописи
112
Реакції
41
Бали
193
Katruska не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ситуація така.
Пише сьогодні Кредит 7 мені у вайбер і в той же час звонять на номер до тата,що мол должна твоя доця і бла бла бла.
Тато відморозився і сказав що отказався вже від мене давно???а цей наркоман почав мені писати таку пургу.
Тіло 3к віддала б,але вже із за такого маразму нічого не хочеться.
Силка за рішення по суду яке він скинув

Вкладення

• Screenshot_20200428-002418_Viber.webp
    Screenshot_20200428-002418_Viber.webp
    83.5 Кб · Перегляди: 500
  • 20200428_002636.webp
    20200428_002636.webp
    104.2 Кб · Перегляди: 495
  • Screenshot_20200428-002529_Viber.webp
    Screenshot_20200428-002529_Viber.webp
    87.2 Кб · Перегляди: 495
  • Screenshot_20200428-002506_Viber.webp
    Screenshot_20200428-002506_Viber.webp
    79.2 Кб · Перегляди: 464
  • Screenshot_20200428-002456_Viber.webp
    Screenshot_20200428-002456_Viber.webp
    98.6 Кб · Перегляди: 457
Ага, человек в суд не явился, вот ему и насчитали такую сумму) Делов то.
Скажите, что Вы приняли решение выжидать три года и будете ждать суда. Интересно, что он тогда напишет) Я бы еще подстебнул, что, не удалось заработать?)))

А навіщо вести з ними діалог, тим самим показуючи свої слабкі сторони і готовність йти на їхні незаконні вимоги? Вони ввели вас в оману стосоно наслідків подальшої несплати, а ви в цьому діалозі вже показуєте готовність платити і те, що на вас можна давити і рано чи пізно ця тупа дзвонілка чи писака як в даному випадку вас зможе додавити.

По даному рішенню суду все просто - "Відповідач ОСОБА_3 в судове засідання не зявилася, про час та місце розгляду справи повідомлялася належним чином, однак причину неявки суду не повідомив.", тому і рішення відповідне - "Стягнути з ОСОБА_3 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «АІА ОСОБА_2» заборгованістьу розмірі 124015,00(сто двадцять чотири тисячі п'ятнадцять)гривень та судовий збір в розмірі 1921,00 (одна тисяча девятсот двадцять одну) гривень"

І крім того, це лише рішення суду першої інстанції. А так як діло відбувалося в Мукачево, то Особа 3 вирішила, що ну його подавати апеляцію, махнула рукою, сіла в машину на угорських бляхах і махнула в Будапєшт, а через місяць вернувся вже не українець, а венгр Золтан і ні слухом, ні духом ні про кредит, ні про судові рішення :ahaha: Та й таке:письмо:

Ага, человек в суд не явился, вот ему и насчитали такую сумму) Делов то.
Скажите, что Вы приняли решение выжидать три года и будете ждать суда. Интересно, что он тогда напишет) Я бы еще подстебнул, что, не удалось заработать?)))

Та так і буде.Блок і до побачення.
А навіщо вести з ними діалог, тим самим показуючи свої слабкі сторони і готовність йти на їхні незаконні вимоги? Вони ввели вас в оману стосоно наслідків подальшої несплати, а ви в цьому діалозі вже показуєте готовність платити і те, що на вас можна давити і рано чи пізно ця тупа дзвонілка чи писака як в даному випадку вас зможе додавити.

По даному рішенню суду все просто - "Відповідач ОСОБА_3 в судове засідання не зявилася, про час та місце розгляду справи повідомлялася належним чином, однак причину неявки суду не повідомив.", тому і рішення відповідне - "Стягнути з ОСОБА_3 на користь Товариства з обмеженою відповідальністю «АІА ОСОБА_2» заборгованістьу розмірі 124015,00(сто двадцять чотири тисячі п'ятнадцять)гривень та судовий збір в розмірі 1921,00 (одна тисяча девятсот двадцять одну) гривень"

І крім того, це лише рішення суду першої інстанції. А так як діло відбувалося в Мукачево, то Особа 3 вирішила, що ну його подавати апеляцію, махнула рукою, сіла в машину на угорських бляхах і махнула в Будапєшт, а через місяць вернувся вже не українець, а венгр Золтан і ні слухом, ні духом ні про кредит, ні про судові рішення :ahaha: Та й таке:письмо:

Та розумієте хочеться по нормально якось вирішити питання.Те що брала готова віддати,але ж не з такими то пропозиціями кахлєкторів,які їм говориш по нормальному а вони в трубку ги ги.

Сьогодні отримав спочатку смс про перепродаж, а потім типу про акцію, прострочка 69 днів. Був трохи збентежений, зателефонував, запропонували закрити за тіло 1700 грн + % за користування 816 грн. у когось було таке?

Сьогодні отримав спочатку смс про перепродаж, а потім типу про акцію, прострочка 69 днів. Був трохи збентежений, зателефонував, запропонували закрити за тіло 1700 грн + % за користування 816 грн. у когось було таке?
У меня было тело 1500. 2 месяца просрочки. Хотели 5к, я сказал что нету таких денег есть только 1500 грн. Они там что то сказали и все. А потом через 2 недели позвонили и сказали давай хоть за 2к и я согласился

кредіт7 і адекватнісь-слова антоніми.Мені за тиждень просрочки більше 300 дзвінків.Спочатку намагався спілкуватися,тепер просто відсилаю на три букви.Можна не брати трубку як варіант,але вони вперті дятли...

кредіт7 і адекватнісь-слова антоніми.Мені за тиждень просрочки більше 300 дзвінків.Спочатку намагався спілкуватися,тепер просто відсилаю на три букви.Можна не брати трубку як варіант,але вони вперті дятли...
Я с Вами полностью согласна, у меня 5 дней, уже звонили всем, девушка хамка страшная. на тело кредита 3000грн, за месяц насчитали 3170грн процентов! Я конечно немножко в шоке(((​

Кредит 7 и Кредит +
это какие-то отдельно взятые дибилоиды
ни разговоров не получается, ни послушать

не знаю на что надеются

написала на них в нацком, пока жду ответ, они реально из под земли достают такие контакты. с которыми я уже лет 6 так не общаюсь

В мене асортимент шараг-це щось. І + і 7
Поки тримають, а далі видно буде

Мне тоже такое пришло но ещё не звонила если придложат тело +% то закрою но не больше

Ситуація така.
Пише сьогодні Кредит 7 мені у вайбер і в той же час звонять на номер до тата,що мол должна твоя доця і бла бла бла.
Тато відморозився і сказав що отказався вже від мене давно???а цей наркоман почав мені писати таку пургу.
Тіло 3к віддала б,але вже із за такого маразму нічого не хочеться.
Силка за рішення по суду яке він скинув
Пускай сосет л0х. Он умрет раньше собака

Я их закрыла за тело и изначальный процент тело 3к+%1440 заплатила 4500.хотя изначально не соглашались я сказала у меня есть 4500 и закрываем а они та ну вы что 7к и все потом через день приходит смс с акцией. И я не вагаясь перезвонила уточнила все детали то когда я закрывала у меня уже у вайбер пришло гарантийное письмо.

Я их закрыла за тело и изначальный процент тело 3к+%1440 заплатила 4500.хотя изначально не соглашались я сказала у меня есть 4500 и закрываем а они та ну вы что 7к и все потом через день приходит смс с акцией. И я не вагаясь перезвонила уточнила все детали то когда я закрывала у меня уже у вайбер пришло гарантийное письмо.
Извините, уточните юридическую силу Гарантийниго Письма, присланного на вайбер, я не в курсе

Ооо, гарантийное на вайбер, это круто, круче этого, только гарантийное на емеил

Наверное такое же как и подписанный договор в міо
Мфо

Та так і буде.Блок і до побачення.

Та розумієте хочеться по нормально якось вирішити питання.Те що брала готова віддати,але ж не з такими то пропозиціями кахлєкторів,які їм говориш по нормальному а вони в трубку ги ги.
Этим твapям и 10 копеек не надо отдавать ! За их поведение оскорбления и угрозы! Все уже просто морозятся !

Назад
Угорі