За тело реально с ними договориться?

• Автор теми Автор теми Дуся-марина
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 1K

Дуся-марина

Форумчанин
Дописи
72
Реакції
11
Бали
8
Дуся-марина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прострочка 3 месяца, перед прострочкой 2 пролонгации, во время прострочки договорились платить им частями их нарахування как-бы заморозку продлевала, потом они нужно все суму до конца мая а там 10000 у меня не было. И короче мне поднадаело так как я им уже тело и 3 тисячи сверху заплатила. Но понимаю что кредит сам не закроется. И вот может сними можно за тело договориться?

Прострочка 3 месяца, перед прострочкой 2 пролонгации, во время прострочки договорились платить им частями их нарахування как-бы заморозку продлевала, потом они нужно все суму до конца мая а там 10000 у меня не было. И короче мне поднадаело так как я им уже тело и 3 тисячи сверху заплатила. Но понимаю что кредит сам не закроется. И вот может сними можно за тело договориться?
На Вашому місці я послала б запит в МФО, щоб пред'явили документи, потім в нацком. І взагалі не платила б. Звісно, якщо Ви платили стільки, ще й тіло хочете, будуть і далі з Вас вимагати. Ви для них золотий клієнт. Ця шарага гнила і повірте з власного досвіду, документи не пред'являть.

запит в МФО, щоб пред'явили документи, потім в нацком
При цьому важливо не визнавати будь-яких взаємовідносин з компанією, а посилатися на незаконні дії невідомих осіб, які вимагають сплати за невідомими Вам договорами.
І взагалі не платила б.
Хороший варіант. Класику не перевершити))
Звісно, якщо Ви платили стільки, ще й тіло хочете, будуть і далі з Вас вимагати. Ви для них золотий клієнт.
Саме так. Тому і не раджу нікому як часткові оплати, так і будь-які домовленості більш ніж на тіло кредиту, з урахуванням(!) минулих платежів
Ця шарага гнила і повірте з власного досвіду, документи не пред'являть.
Ідеально) це по-перше вагомий аргумент на випадок суду. По-друге, підстава для вмотивованої скарги в поліцію і органи захисту прав споживачів. Там є хороші статті і штрафи для таких випадків)
уже тело и 3 тисячи сверху заплатила
Более чем достаточно, теперь отпустите и наслаждайтесь жизнью ? по всем правовым моментам, если таковые возникнут - поможем и подскажем
можно за тело договориться
Они сами рано или поздно это предложат, в большинстве случаев. Но стоит ли платить дважды (или даже больше)? ?
понимаю что кредит сам не закроется
Ну и что - он Вам солнце закрывает или воздух портит??

Останнє редагування:
На Вашому місці я послала б запит в МФО, щоб пред'явили документи, потім в нацком. І взагалі не платила б. Звісно, якщо Ви платили стільки, ще й тіло хочете, будуть і далі з Вас вимагати. Ви для них золотий клієнт. Ця шарага гнила і повірте з власного досвіду, документи не пред'являть.
Подскажите пожалуйста,как отправить запрос в МФО чтоб предъявили документы???

Назад
Угорі