За скільки часу Мілоан продаж борг?

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форумчани, підкажіть, будь ласка, за скільки часу Мілоан продає калам? Приблизно

У меня была продажа месяцев через 8, также кредит капиталу. Также прошу почитать раздел о милоан, там много об этом написано)

У меня продали через 4 месяца примерно. ну там должок был всего 1250 грн.

Я была у укрборга на прозвоне, теперь продали диджи финанс спустя полгода

Меня очень быстро продали, через 2 месяца всего Укрколлекту

А мені зробили нотаріальний написа. Не плачу з лютого 2020, а виконавчий зробили в червні місяці. Зараз суджуся з ними ;) все буде добре.

Именно Милоан сделал или коллекторы?
Іменно Мілоан. В червні вони звернулися до нотаріуса і зробили нотаріальний напис, а в липні я через реєстр боржників дізнався, що в мене є така проблємка. Відразу звернувся в суд з позов і з заявою про забезпечення позову. Виконавчі дії зупинені, грошей ще не встигли отримати, так як я все швидко зробив. Головне, кожну неділю відслідковуйте реєстри і судову владу.

Іменно Мілоан. В червні вони звернулися до нотаріуса і зробили нотаріальний напис, а в липні я через реєстр боржників дізнався, що в мене є така проблємка. Відразу звернувся в суд з позов і з заявою про забезпечення позову. Виконавчі дії зупинені, грошей ще не встигли отримати, так як я все швидко зробив. Головне, кожну неділю відслідковуйте реєстри і судову владу.
Спасибо, я проверяю себя иногда, пока все спокойно, конкретно милоан меня продал почти полгода как.

Блин сегодня пришло мужу!!! Это реально?

Вкладення

• 20201019_204015.webp
    20201019_204015.webp
    46.1 Кб · Перегляди: 120
Блин сегодня пришло мужу!!! Это реально?
Викиньте і спіть спокійно! Ну Ви хоч трішки законодавство почитайте будь ласка. Люди, прошу Вас, спочатку заспокоїтися і потім читати спокійно і спокійно реагувати. Це не страшно, Вас ніхто не посадить, єдине, що можуть зробити, телефонувати батькам і п#здіти, що у Ви боржник

Викиньте і спіть спокійно! Ну Ви хоч трішки законодавство почитайте будь ласка. Люди, прошу Вас, спочатку заспокоїтися і потім читати спокійно і спокійно реагувати. Це не страшно, Вас ніхто не посадить, єдине, що можуть зробити, телефонувати батькам і п#здіти, що у Ви боржник
Я имею ввиду, можно за такую сумму закрыть, или для начала гарантийное письмо?

Я имею ввиду, можно за такую сумму закрыть, или для начала гарантийное письмо?
Не поспішайте платити. Домовляйтеся за тіло кредиту але тільки з гарантійним листом в якому вкажуть номер договору на який вони засилаються і сума.

Назад
Угорі