За скільки часу Алекс блокує рахунки?

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 2K

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форумчани, підкажіть, будь ласка за скільки часу Алекс кредіт блокує рахунки, і коли передає тій приславутій Дорошкевич??)

Форумчани, підкажіть, будь ласка за скільки часу Алекс кредіт блокує рахунки, і коли передає тій приславутій Дорошкевич??)
Алексы, как и любые другие мфо ,Ничего Не блокируют .

Читайте ещё ;)
сперва ИНН, потом ИП) и счета соответственно блокирует исполнитель , но никак не мфо .
Та я вже наслухався за ту Дорогкевич, так через скільки часу вони це роблять?) у мене тіло всього 2350 грн, цікаво чи вони за таку суму будуть мучатись

Drdartdart, в мене тіло900 інтіресно за таку суму вліплять будем бачить на скільки вони бідові

Та я вже наслухався за ту Дорогкевич, так через скільки часу вони це роблять?) у мене тіло всього 2350 грн, цікаво чи вони за таку суму будуть мучатись
Немає чіткої послідовності)) все індивідуально)) моніторте реєстри і читайте теми по Дорошкевич та Алексах)) писано-переписано ?

Опять двадцать пять :dash1: :dash1::dash1:это просто пугалка. Не дано им такое.

Як думаєте правда

Вкладення

• Screenshot_2020-10-02-18-41-21.webp
    Screenshot_2020-10-02-18-41-21.webp
    44.2 Кб · Перегляди: 59
Я тоже про ту дорошкевич наслышана.как она ночью спит и не икает. Но вроде как в течение 6 месяцев, насколько я читала. Но это как повезёт

Дык там ещё и инициалы неправильные. Только заметила.
Вряд ли.
Но в реестрах себя мониторьте.

Тоже самое присылали. Я тут спросила, сказали, что Дорошкевич К.С. нет, есть другая, не помню инициалы. После этого шлют акции, счета не блокировали
Приватний виконавець Дорошкевич В.Л.
тел: (044) 559-80-08, (093) 001-67-40
Дорошкевич Віра Леонідівна
тел: 093 0016740
email: [email protected] - це про неї?

Назад
Угорі