За какое тело Алексы подают в суд или ИП делают?

• Автор теми Автор теми Вавуся912
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 13K
За любое.

В суд эта вонючая петушня не подаёт от слова "вообще". Только преступления и правонарушения, только незаконные методы - в этом они все.

Ну вот я снес, а они потом опять подают или как? Не в курсе?
Якщо знесли ВП,то знову можуть в будь-який момент відкрити,якщо сам ВНН визнали через суд таким,що не підлягає виконанню,тоді вже ніхто,нічого не може відкрити.
І є вже випадки,що люди по ВП виплачували,а борг нігде не дівся.Так,що не факт,що в будь-який момент не підуть "доїти" по другому колу.
С локтя начали.....Отсидеться повезет далеко не всем.))))
Рано чи пізно,в більшій чи в меншій мірі,якщо ми всі разом зараз не будемо відстоювати свої права,то це зацепить всіх.

Якщо знесли ВП,то знову можуть в будь-який момент відкрити,якщо сам ВНН визнали через суд таким,що не підлягає виконанню,тоді вже ніхто,нічого не може відкрити.
І є вже випадки,що люди по ВП виплачували,а борг нігде не дівся.Так,що не факт,що в будь-який момент не підуть "доїти" по другому колу.

Рано чи пізно,в більшій чи в меншій мірі,якщо ми всі разом зараз не будемо відстоювати свої права,то це зацепить всіх.
У меня 14 мфо с телами по 5000. Теперь платить нечем. Я в просто в шоке. Уже на грани

У меня 14 мфо с телами по 5000. Теперь платить нечем. Я в просто в шоке. Уже на грани
Я промовчу про свою кількість МФО і банків?
І про кількість написів?
Нічого,життя продовжується✊
Как им будет угодно. Мы готовы.)))
Нажаль,не всі готові☹

Ну вот я снес, а они потом опять подают или как? Не в курсе?
Звісно,що зносять)))
Сколько у вас надписей если не секрет? Счета заблокировали? Сколько просрочки? Приезжал кто нибудь? И какое общее тело?

Сколько у вас надписей если не секрет? Счета заблокировали? Сколько просрочки? Приезжал кто нибудь? И какое общее тело?
Написів на даний момент 5?
Прострочки більше 1,5 року.
Карти заблокованні.
Ніхто не приїджав.
Тіло не хочу "пам'ятати" яке.
Платити нікому навіть тіло не буду.

Написів на даний момент 5?
Прострочки більше 1,5 року.
Карти заблокованні.
Ніхто не приїджав.
Тіло не хочу "пам'ятати" яке.
Платити нікому навіть тіло не буду.
И сносить ин не будете? Наверно работаете не официально?

Назад
Угорі