Щоденник З яким МФО можна буде домовитися за тіло?

• Автор теми Автор теми Aleksei_b
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2
  • Перегляди Перегляди 246

Aleksei_b

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
0
Бали
1
Aleksei_b не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, допоможіть порадою хто з даних МФО можна буде лекше договоритися за тіло з ким будуть проблеми і різні поради список:
Selfi 5k тіло
Moneyveo 5к тіло
Limon 2.5к тіло
My credit 5к тіло
Clickcredit - 5k тіло
Finsfera 2.5к тіло
NAVSE 8к тіло

І ще такий момент цікаво, ID карта вийшла з дії в 2023 брав кредити по ній 2025 хоча нову немаю і не робив не находжусь в Україні( ПРОСТО ЦІКАВИЙ МОМЕНТ)

Доброго вечора, допоможіть порадою хто з даних МФО можна буде лекше договоритися за тіло з ким будуть проблеми і різні поради список:
Selfi 5k тіло
Moneyveo 5к тіло
Limon 2.5к тіло
My credit 5к тіло
Clickcredit - 5k тіло
Finsfera 2.5к тіло
NAVSE 8к тіло

І ще такий момент цікаво, ID карта вийшла з дії в 2023 брав кредити по ній 2025 хоча нову немаю і не робив не находжусь в Україні( ПРОСТО ЦІКАВИЙ МОМЕНТ)
тіла на загальну суму 800-820 у.о.? Ви справді вважаєте це серйозною проблемою? чи у вас доходів "0" і не передбачається в найближчі роки?

а якщо серйозно, то почитайте детальніше історії формумчан, і я Вас запевняю,що у термін від 1 до 48 годин Ви чітко зрозумієте, що у вас проблем з МФО нема, а те що ви описали, це так, отримати трішки адреналіну

Останнє редагування:
тіла на загальну суму 800-820 у.о.? Ви справді вважаєте це серйозною проблемою? чи у вас доходів "0" і не передбачається в найближчі роки?

а якщо серйозно, то почитайте детальніше історії формумчан, і я Вас запевняю,що у термін від 1 до 48 годин Ви чітко зрозумієте, що у вас проблем з МФО нема, а те що ви описали, це так, отримати трішки адреналіну
В кожного історії різні, я не спорю шо є ситуація гірші ніж в мене, я питаю пораду щодо МФО

Назад
Угорі