З якої контори "липові" слідчі?

• Автор теми Автор теми LIS@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 852

LIS@

Форумчанин
Дописи
70
Реакції
30
Бали
5090
LIS@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На роботу телефонував Шанченко Роман))), представився слідчим. казав, що я не з'явилася до відділення, а зв'язатися зі мною не може, то ж промисловості передати, щоб я передзвонила. Навіть номер залишив?

На роботу телефонував Шанченко Роман))), представився слідчим. казав, що я не з'явилася до відділення, а зв'язатися зі мною не може, то ж промисловості передати, щоб я передзвонила. Навіть номер залишив?
а номер где?

Бистрозайм таке практикує.

Фішка кредит кафе
У мене Кредит кафе немає, а от Бистрозайм є, ще й на тому тижні листа з "колючкою" прислали))), то скоріш всього, що вони... До мами теж дзвонив, нарозказував і про статті і про позбавлення батьківських прав. Вона правда не повелася на казки, але ...

Бистрозайм. Мне тоже типо следак звонил, и матери моей. Русланом представлялся. Фамилии не помню.

Сходіть до дільничого. Розкажіть ситуацію. Це вам не дзвінки по близьких. Як на мою думку за те щоб представляти поліцейським чи слідчим зовсім інша стаття світить.

Назад
Угорі