З почином мене))))

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 4K
Сегодня документы на первое ИНН и ВП пришли.
А если не сносить надпись и ВП.что тогда.
Счета мне не нужны, за границу не поеду, имущества нет.
Сьогодні нема нічого.А через рік вам дістанеться спадок від багатого родича яке можна продати...Ну це я так....просто...Я буду зносити...хочу роботу офіційну....в майбутньому майно може бути ....А потім проблем не мину...Нафіг такі хвости....

Korianna270791, не факт, что потом Вам не пригодится все это. Тем более, что скоро переведут все на банковское обслуживание.
А по факту время вообще терпит? Сократили на работе, а на новой ещё не наработала. Попробую конечно в безоплатную адвокатскую помощ обратиться.

У мене також майкредіт продав мій борг фінансовій компанії управління активами, а ті зробили напис. Буду знімати його через суд. Домовилась з виконавцем вчора, він зняв арешт але банк ще не розблокував картки
А як з виконавцем домовлялись,підкажіть

Ось і пролетів рік...Рік прострочки по 16 мфо...рік неоплати відсотків....рік неоплати пролонгацій....жодного кредиту на оплату лохацій....Рік був важкий.Звінки.Смс.Зустрічі однокласників."Радісні" звінки родичів,сусідів,колег на роботі.Але і це пережила.Для себе вирішила-більше тіла не отримають.Ніяких півтора і два тіла.Ну і яке ж свято без подарунка.Прилетів напис.Фк Айконс .
Кредит 7 постарався.Грисюк і Гречин.
Але те що вони хочуть,не отримають.З 6 тіла нарахували 22 і винагороду захотіли 2....Ага...вже пішла чи ні,краще швидко побіжу оплачувати.Бува не встигну....документів не прислала.Відправлю заяву на ознайомлення з документами.Або через суд.....І знос.....
Доброї ночі. Підкажіть будь ласка,де краще перевіряти себе на наявність написів? В мене 6-7 місяців протермінованності по 19 МФО, думаю,що скоро і мене це цекає)))

А по факту время вообще терпит? Сократили на работе, а на новой ещё не наработала. Попробую конечно в безоплатную адвокатскую помощ обратиться.
Там можно разве что проконсультироваться в общих чертах ... и то не уверен, что они вам не ответят : ну вы же брали - а долги нужно отдавать.

Доброї ночі. Підкажіть будь ласка,де краще перевіряти себе на наявність написів? В мене 6-7 місяців протермінованності по 19 МФО, думаю,що скоро і мене це цекає)))
АСВП і якщо суд,то судова влада.І перевіряйте по коду ідентифікафійному.Бо в мене попандос був.Перевіряла по прізвищу.4 роки одружена.А напис зробили на дівоче прізвище.

Добрый день кто может просветить и подсказать заблокировали карты по инн Грисюк .О.В с на одной из карт были деньги немного но всеравно жалко)) как действовать в такой ситуации как снять инн или к кому обратится и сколько это будет стоить?

Добрый день кто может просветить и подсказать заблокировали карты по инн Грисюк .О.В с на одной из карт были деньги немного но всеравно жалко)) как действовать в такой ситуации как снять инн или к кому обратится и сколько это будет стоить?
Обратиться к юристу или адвокату и в суд, сносить надпись.

Обратиться к юристу или адвокату и в суд, сносить надпис
А если ни чего не делать плюнуть на карточки? Долг 10к на карточке осталось перед блокировкой 2к(((что могут еще сделать работаю официально но зп в конверте?

А если ни чего не делать плюнуть на карточки? Долг 10к на карточке осталось перед блокировкой 2к(((что могут еще сделать работаю официально но зп в конверте?
Краще знести і забудь.Сьогодні в конверті,а завтра скажуть в банк за зарплатною картою.І все...на знос 3 роки є.

Можуть на роботу постанову на відрахування із з/п прислати.
Якщо офіційно працюєте,хоч і на мінімальну,то по одному ВП 20% відраховуватимуть,а якщо ВП 2 і більше,то 50%.
Так,що зносьте)))

Краще знести і забудь.Сьогодні в конверті,а завтра скажуть в банк за зарплатною картою.І все...на знос 3 роки є.
Спасибо буду обращатся тогда к адвокатам надеюсь недорого стоит все это а то лишних денег и так нету((

Ну выше Вам уже ответили. ) Вы же не знаете, что будет через год. Это возникнут проблемы с продажей недвижимости, если Вы будете в реестре должников. Поэтому лучше надпись сносить.

Назад
Угорі