З почином мене))))

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 61
  • Перегляди Перегляди 4K
стоп, я правильно поняла- получили по почте доки, а нигде в реестрах нет?
Вже розібралася..отримала лист з постпновою.А реєстри перевіряла по новому прізвищу.Я 4 роки заміжня.А провадження на дівоче відкрито.Тиждень тому.

Вже розібралася..отримала лист з постпновою.А реєстри перевіряла по новому прізвищу.Я 4 роки заміжня.А провадження на дівоче відкрито.Тиждень тому.
возникла шальная мысль - а не проверить ли я себя по старой фамилии, которую сменила 18 лет назад..
а вы не про инд коду проверяете? я всегда по нему..

возникла шальная мысль - а не проверить ли я себя по старой фамилии, которую сменила 18 лет назад..

а вы не про инд коду проверяете? я всегда по нему..
Навіть подумати не могла що вліплять на старе прізвище.....

Вже зайшла півгодини тому....нема.....
Штормити по електронній пошті виконавця хай добавить, я штормив київських на Поправки (там багато відомих виконавців сидить) так добавили десь в районі 1 години після написання листа на електронну адресу. Писав типу по виконавчому провадженні не вистачає виконавчого напису нотаріуса прохання додати на АСВП

Штормити по електронній пошті виконавця хай добавить, я штормив київських на Поправки (там багато відомих виконавців сидить) так добавили десь в районі 1 години після написання листа на електронну адресу. Писав типу по виконавчому провадженні не вистачає виконавчого напису нотаріуса прохання додати на АСВП
Завтра іх теж це очікує.Хай добавля або висилає

Ось і пролетів рік...Рік прострочки по 16 мфо...рік неоплати відсотків....рік неоплати пролонгацій....жодного кредиту на оплату лохацій....Рік був важкий.Звінки.Смс.Зустрічі однокласників."Радісні" звінки родичів,сусідів,колег на роботі.Але і це пережила.Для себе вирішила-більше тіла не отримають.Ніяких півтора і два тіла.Ну і яке ж свято без подарунка.Прилетів напис.Фк Айконс .
Кредит 7 постарався.Грисюк і Гречин.
Але те що вони хочуть,не отримають.З 6 тіла нарахували 22 і винагороду захотіли 2....Ага...вже пішла чи ні,краще швидко побіжу оплачувати.Бува не встигну....документів не прислала.Відправлю заяву на ознайомлення з документами.Або через суд.....І знос.....
Вам через рік перший ВП, в мене через пів року вже два приписи - МайКредит і КредитКаса, Кредит7 в мене немає.
Мені пів року вистачило щоб психологічно уже бути до цього готовим, а ви за рік вже як скеля повинні бути))

Вам через рік перший ВП, в мене через пів року вже два приписи - МайКредит і КредитКаса, Кредит7 в мене немає.
Мені пів року вистачило щоб психологічно уже бути до цього готовим, а ви за рік вже як скеля повинні бути))
Десь глибоко в душі я налаштовувала себе на те,які можуть бути наслідки.Тому на знос.

У мене також майкредіт продав мій борг фінансовій компанії управління активами, а ті зробили напис. Буду знімати його через суд. Домовилась з виконавцем вчора, він зняв арешт але банк ще не розблокував картки

У мене також майкредіт продав мій борг фінансовій компанії управління активами, а ті зробили напис. Буду знімати його через суд. Домовилась з виконавцем вчора, він зняв арешт але банк ще не розблокував картки
В кінці серпня було зроблено два ВП на мене, один з них як і у вас майкредит чрез цю фінансову компанію, передали в місцеву юстицію державному виконавцю, другий кредиткаса передали приватному виконавцю. Від приватного вже лист на роботу прийшов, вираховувати 20%, від державного тільки мені лист прийшов, на роботу ще немає, хоча це ВП раніше відкрите на декілька днів.
Картки в двох банках не заблоковані, по крайній мірі поки що. Думаю може справа в тому що офіційно працюю, виконавець розуміє що краще по 20% відраховувати ніж все заблокувати.
Вже займаюсь зносом по першому, другим теж буду починати.

Сегодня документы на первое ИНН и ВП пришли.
А если не сносить надпись и ВП.что тогда.
Счета мне не нужны, за границу не поеду, имущества нет.

Korianna270791, не факт, что потом Вам не пригодится все это. Тем более, что скоро переведут все на банковское обслуживание.

Назад
Угорі