З кріпсі і біткапітал домовитись про зменшення суми штрафу і шоб розбити на платежі

• Автор теми Автор теми Tara
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 68

Tara

Читач
Дописи
3
Реакції
2
Бали
128
Tara не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день підкажіть стосовно кріпсі і біткепітал маю просрочки у них більше місця нарахували космічні суми і розсилають знайомим фото мої і постійні звінки, можливо з ними домовитись про зменшення суми штрафу і шоб розбити на платежі?

Добрий день підкажіть стосовно кріпсі і біткепітал маю просрочки у них більше місця нарахували космічні суми і розсилають знайомим фото мої і постійні звінки, можливо з ними домовитись про зменшення суми штрафу і шоб розбити на платежі?
Так, можливо їх закрити за «тіло» або «тіло»+, з розбивкою. Але потрібен час

А скільки потрібно часу? Я маю на увазі яка потрібна прострочка в днях?

У всех МФО всё одинаково. Со всеми можно договориться, если первые месяцы не говорить с ними. Или даже пол года-год ))

Их пугалки и давление рассчитаны на новичков на кредитном мфо-поприще. У нас, форумчан, это почти не вызывает эмоций. Космические суммы и т.д. Это просто забавно. Не более того.

Назад
Угорі