Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Кредит7 пропонує за тіло погасити, 3930 грн. Ну що ж, почекаємо ще, коштів немає.😉

Таліон хоче 2 тіла за борг в манівео, хай чекають.
Мне если тело будут предлагать за раз, то не получится выплатить, 27000 не потяну за раз

Да!! пишут многим и звонят, ко мне та они дозвонится не могут. Онин раз вела с ними переписку, так к ничему и не пришли, хотят заоблачную сумму, говорю им подавайте в суд, а они мне: Вы что думаете что суд за вас выплатит долги? Вы будите оплачивать все и расход по суду тоже🤦‍♀️
Тяжело с ними общаться

Доброго вечора ,підкажіть будь ласка ,я так зрозуміла ви спеціаліст по бітам ?бачила що багато хто пише що вони потім вішають не існуючий борг ,я правильно розумію можна якось кабінет видалити ?

Доброго вечора ,підкажіть будь ласка ,я так зрозуміла ви спеціаліст по бітам ?бачила що багато хто пише що вони потім вішають не існуючий борг ,я правильно розумію можна якось кабінет видалити ?
Вітаю 🙌
Ви можете заблокувати кабінет, однак треба їх діставати. Вони це роблять не відразу і не охоче.
Я у них, наприклад, у «чорному списку» 😁

Вітаю 🙌
Ви можете заблокувати кабінет, однак треба їх діставати. Вони це роблять не відразу і не охоче.
Я у них, наприклад, у «чорному списку» 😁
Дякую ,завтра почну ,бо стільки їм грошей відвалила ,хочу забути про них як про страшний сон

А турбували оточення?
Напевно ні, про дзвінки від них ніхто мені не казав

Підкажіть, хто знає, по прощенню якщо закриваєш кредит, на яку суму і скільки % податковій платити? Як це відбувається взагалі, податкова сама з картки моєї примусово зніме цей податок?

Вітаха, запости письмо, но данные затри. Интересно глянуть, что они там накатали

Давненько не писав тут...часу не завжди вистачає, так як служу зараз в нацгвардії. Недавно закрив гадюшник є-гроші, борг перекупив технофінанс, вдалося за тіло+комісія закрити, як в/с зробили знижку.

Все поскупляли єапб, афк, кредит кепітал..і кредит каса нарахувала майже 4 тіла.

Назад
Угорі