Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Ви добре подумайте, чи треба то Вам взагалі) бо основний контингент споживача таки чоловічої статі🫣 тому тут мабуть треба не мальчіков в трусіках))
Але якщо подумати над коллабою алко з онліфансом то думаю залетить на ура)

Ви не звертайте уваги на мої хворі ідеї😆 в мене сьогодні мозок зварився з самого ранку🙈
🤔😅

Манивео продали АФК, пока только про них знаю. Остальные угрожают только, Старфин и Селфи предлагают за тело..сегодня и сейчас, денег нет, а разбивать они не хотят. Кредит7 и кредит+, хотят реструктариразию но с большими процентами, морожусь от них. От других просто не беру трубку...., пишут звонят по друзьям и родным

Прям заинтриговали своей профессией)))
А селфі приблизно коли починають пропонувати тіло?

АФК смсками сипе:

А я ігнорю їх. Хз, чи звонять, фільтр працює. 😄

Вкладення

• Screenshot_20250324-120433_Messages.webp
    Screenshot_20250324-120433_Messages.webp
    75.9 Кб · Перегляди: 48
А дзвонять Афк вашим родичам, знайомим?
Да!!! И смс шлют, нашли таких людей которых я последний раз видела лет 7 назад и то знакомые моих родителей🤦‍♀️🤦‍♀️
Сказали им что это мошенники и чтоб не общались с ними)))

Да!!! И смс шлют, нашли таких людей которых я последний раз видела лет 7 назад и то знакомые моих родителей🤦‍♀️🤦‍♀️
Сказали им что это мошенники и чтоб не общались с ними)))
А як ви дізнались, кому афк звонять, ті люди вам розказали?

Щось я заплутався, вибачте, хто кому каже і пише смс?
Афкшніки хто ж іще ,ви ж про них питали.
Вони коли знайомим смс розсилку роблять там написано що це вони і моїм знайомим представлялися )

Мне сообщали люди которым они звонили и писали, думаю их было намного больше чем мне сообщило людей
Зрозуміло. Буває, що мфо або кали не представляються, от мені на додатковий номер позвонили на днях, запитали чи я знаю такого, назвали прізвище ім'я. Я кажу, що типу знаю, назвіться, а вони мені-він знає, яка компанія., дайте його контакти, бо не можемо звязатися! Наївні!😆

Швидко щось шараги продають калам! От сьогодні 3 смски про продаж: санкредіт, старфін, і тенго! І всі в кредит капітал! В кого ще таке "щастя" привалило?🙄

Швидко щось шараги продають калам! От сьогодні 3 смски про продаж: санкредіт, старфін, і тенго! І всі в кредит капітал! В кого ще таке "щастя" привалило?🙄
За який період прострочки продали?

Старфин тоже сегодня продал кредит Капитал

Кредит7 пропонує за тіло погасити, 3930 грн. Ну що ж, почекаємо ще, коштів немає.😉

Таліон хоче 2 тіла за борг в манівео, хай чекають.

Назад
Угорі