Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Можливо..😉 як у вас справи з мфо? Скільки продали колекторським конторам?

Клік кредит з 1го дня просрочки намагалися знімати кошти з картки..я думав, що тільк є-гроші такі врєдні і нетерплячі!?😁😆
Манивео продали АФК, пока только про них знаю. Остальные угрожают только, Старфин и Селфи предлагают за тело..сегодня и сейчас, денег нет, а разбивать они не хотят. Кредит7 и кредит+, хотят реструктариразию но с большими процентами, морожусь от них. От других просто не беру трубку...., пишут звонят по друзьям и родным

Та нє) то на презентації маю такий інструмент)) але треба замінити або на шокер або на арматурину😂
Прям заинтриговали своей профессией)))

Манивео продали АФК, пока только про них знаю. Остальные угрожают только, Старфин и Селфи предлагают за тело..сегодня и сейчас, денег нет, а разбивать они не хотят. Кредит7 и кредит+, хотят реструктариразию но с большими процентами, морожусь от них. От других просто не беру трубку...., пишут звонят по друзьям и родным

Прям заинтриговали своей профессией)))
Це скільки часу Ви вже в прострочці з селфі, і старфін?

Санкредит і старфін в унісон в смс пишуть таке:
Informuyemo 20.03 vidbudetsya tender po prodazhu vashogo dogovoru! Ostannij shans zakriti za tilo kreditu bit.ly/3FkgahX 0800205858

Це в процесі))

Споюю нарІд🫣
Ого! Презентація алкоголю? А дегустатори потрібні?маю на прикметі одного..😅

Дивлюсь в усіх контор 20.03 день торгів 🤦‍♀️
І вам таке написали? А ще які контори на 20.03.задумали торги?

Я бачу в нас тут в усіх професії поважні 😅я взагалі на фінмоні працюю 😅🙈🙈
Ого! Фінансова розвідка! Як же вас з такою роботою "угораздило" в мфо влізти?🤪🤔

Останнє редагування:

Мені таке вже 4 шараги прислали. Ще вчора

Блуднік умови вже бачив по масовці)) для дегустаторів умови такі ж 😂

Мені таке вже 4 шараги прислали. Ще вчора

Блуднік умови вже бачив по масовці)) для дегустаторів умови такі ж 😂
А які умови? Тіки в труселях і шкарпетках?😅 боюсь, мій скелет в такім прикиді розпугає вам всю коіжнтуру!🤣

...клієнтуру.

А які умови? Тіки в труселях і шкарпетках?😅 боюсь, мій скелет в такім прикиді розпугає вам всю коіжнтуру!🤣

...клієнтуру.
Ви добре подумайте, чи треба то Вам взагалі) бо основний контингент споживача таки чоловічої статі🫣 тому тут мабуть треба не мальчіков в трусіках))
Але якщо подумати над коллабою алко з онліфансом то думаю залетить на ура)

Ви не звертайте уваги на мої хворі ідеї😆 в мене сьогодні мозок зварився з самого ранку🙈

Останнє редагування:

І не кажіть 😂треба було грошей а потім стало треба щоб відати ті що спочатку були потрібні а потім пішло поїхало 😂

Ви добре подумайте, чи треба то Вам взагалі) бо основний контингент споживача таки чоловічої статі🫣 тому тут мабуть треба не мальчіков в трусіках))
Але якщо подумати над коллабою алко з онліфансом то думаю залетить на ура)

Ви не звертайте уваги на мої хворі ідеї😆 в мене сьогодні мозок зварився з самого ранку🙈
ОнліАлко 🤣

І не кажіть 😂треба було грошей а потім стало треба щоб відати ті що спочатку були потрібні а потім пішло поїхало 😂
Я просто подумала у всіх людей є гроші і я хочу більше 😂😂і набралась

Назад
Угорі