Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
значить якщо не захищатися в суді, то їх забаганки треба бути платити
так якщо не захищатись то з більшою вірогідністю суд задовільнить всі їхні хотілки, як це все платити то вже вам вирішувати

якщо не захищатися в суді, то їх забаганки треба бути платити. А з фінансами *опа, от і гризе мене це...
Да, если не защищаться, суд примет сторону истца. Редко бывали случаи, когда судья в такой ситуации принимал сторону ответчика (заёмщика).

так якщо не захищатись то з більшою вірогідністю суд задовільнить всі їхні хотілки, як це все платити то вже вам вирішувати
А вот тут как раз и сложность ситуации..
Денег нет и навряд ли есть, где взять, но не защищаться, тогда точно платить придется, а денег как не было , где взять, так и ничего не поменялось.
Вот че...

Да, если не защищаться, суд примет сторону истца. Редко бывали случаи, когда судья в такой ситуации принимал сторону ответчика (заёмщика).

А вот тут как раз и сложность ситуации..
Денег нет и навряд ли есть, где взять, но не защищаться, тогда точно платить придется, а денег как не было , где взять, так и ничего не поменялось.
Вот че...
так, ситуація саме така на даний час, на жаль..ну нічого, з часом щось поміняється, надіюсь на краще! 😁

Screenshot_2025-03-18-23-58-49-336_com.android.chrome-edit.webp

:питання:

Давай же поздравим их с невероятно выгодной покупкой. Я бы сказал надёжным инвестированием)
:clapping::баян:
Я думаю про штрафи ,хоч типу їх не можна нараховувати ,тільки кого це зупиняє ?)

Всю жизнь не будешь пользоваться чужой картой.
та не все життя, колись то і заплатиться, як буде бажання чи до цього винудить якась ситуація (офіційна робота, майно)) казати про все життя це надто далекоглядно)

та і ніхто не знає які закони можуть придумати...

🤣🤣🤣крутий майнер!

До речі, на криптогаманець по ВП теж арешт накладають,десь читав.
не знаю, може на якихось біржах відомих, не думаю що тон гаманець в телезі чи тому подібне зможуть арештувати

та і крипта в нас не легалізована, поки що

взагалі мабуть арешт крипто гаманців неможливий? може помиляюсь

Останнє редагування:
🤣🤣🤣крутий майнер!

До речі, на криптогаманець по ВП теж арешт накладають,десь читав.
Эт каким чудом?)

та і крипта в нас не легалізована, поки що
Но и не запрещена))
взагалі мабуть арешт крипто гаманців неможливий?
Думаю, что да.
А речь шла скорее всего об аресте виртуальных активов.
Вообще надо почитать закон о виртуальных активах

Я думаю про штрафи ,хоч типу їх не можна нараховувати ,тільки кого це зупиняє ?)
Штрафи зараз нараховують законно після внесення змін до закону про споживче кредитування, вже 1000 раз цю тему мусолили, я скидував відповідь НБУ, що штрафи законні, я не знаю чому адвокат написав, що не можуть в скріні, який скинув пчел)

Та десь тут на форумі читав, що тільки штраф або пеню можуть нараховувати. А там хз, в договорі багато чого понаписували, як підписав, то виходить що погодився на їх умови? Значить в разі суду прийдеться всі їз забаганки платити?

А ким ви влаштувалися працювати?

Манівео продало мій договір таліону /Афк...вже 4 мфчмошки продали калам!
В маркетингу. Просто іноді веду презентації. Тому маю такий гаджет) усьо просто. А Ви там собі вже надумали))

Назад
Угорі