Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Напевно 🤣 а в тенго зайшов, скачав договір. Перевірив, скільки тіло, бо призабув😆 і нарахували там мама не горюй! +4к до тіла, приблизно!🤦‍♂️
Долго в просрочка тенго?

Долго в просрочка тенго?
Я вот попробовала зайти в амиго в кабинет пишет вам о указано в кредите и в кабинет не дает зайти....вот как посмотреть что там,потом накрутят что я не 10 тыс брала а 20 например

Останнє редагування:
Долго в просрочка тенго?

Я вот попробовала зайти в амиго в кабинет пишет вам о указано в кредите и в кабинет не дает зайти....вот как посмотреть что там,потом накрутят что я не 10 тыс брала а 20 например
Дивно. В мене кабінети працюють. Місяць прострочення

В мене вони всі 4 штуки. Маю надію колись розрахуватись)
Вот я снала подумала что может из за того что милоан я себя там заблокировала но тогда не могла бы и в тенго и в панго зайти

Хотела просто раскачивать все договора,чтоб ничего там не поприпысывали. Ну не изменили тело и.тд кто их знает....

И напомни е тенго панго амиго окружение сильно кошмарят? Или только на контактные телефоны?

Останнє редагування:
Вот я снала подумала что может из за того что милоан я себя там заблокировала но тогда не могла бы и в тенго и в панго зайти

Хотела просто раскачивать все договора,чтоб ничего там не поприпысывали. Ну не изменили тело и.тд кто их знает....
Та не. Тіло там точно ніхто міняти не повинен. Хай потім в суді доказують що ви ту суму брали. А відсотки звісно можуть понамальовувати, як і штрафи . Бо хто ж ті договори читає, коли гроші беремо)

И напомни е тенго панго амиго окружение сильно кошмарят? Или только на контактные телефоны?
В мене лише на контактні телефонували.але я їх послала( бо то мої були 😂)

Та не. Тіло там точно ніхто міняти не повинен. Хай потім в суді доказують що ви ту суму брали. А відсотки звісно можуть понамальовувати, як і штрафи . Бо хто ж ті договори читає, коли гроші беремо)

В мене лише на контактні телефонували.але я їх послала( бо то мої були 😂)
Я просто посмотрела что там тоже контактные номера ну такие древние...
Там 4 телефона домашних не мобильных которые 100 лет как отключены...

Я просто посмотрела что там тоже контактные номера ну такие древние...
Там 4 телефона домашних не мобильных которые 100 лет как отключены...
Вони лише Вам, як скажені, будуть телефонувати. Робот їх. Із загробним голосом

Знов пропозиції від санкредіт і старфін, а грошей нема.
Пропозиція з Вайбер/Телеграм ще діє декілька годин bit.ly/3FkgahX

І від санкредіт немає в вайбері/телеграм нічого, ссилка йде на кабінет
По ссылкам и в кабинет не нужно переходить... когда тело или полтора тела или ещё что-то, они или пишут в мессенджер(вайбер, тг, вотсап) или смс. Там чётко написано, или сумма или тело.

А это всё замануха, пробивают на лояльность, а потом как выходишь на связь обрабатывают морально

Колись давно (приблизно 2018-2019, коли я вліз в мфо), народ шугав «Вова из 90-х на сером ланосе»
Дзвонив він чи писав смски - здається, дзвонив
Звідти і пішов той мем)

Шараги не згадаю, але з відбитих епохи десятих - СС Лоун, Манібум, Кошельок
Сслоун конченые, был опыт за кредит коллеги, обещали обзвонить всех моих родных, и мне угрожали, чтобы я закрыл его кредит и террор прекратился. Но я, просто поменял симку и все прекратилось...

Тогда я понял, что говорить с ними по телефону это бессмысленная и ущербная для своей психики затея, которая ничего полезного для меня не несёт. Бесценный опыт, сейчас пригодился.

Останнє редагування:
По ссылкам и в кабинет не нужно переходить... когда тело или полтора тела или ещё что-то, они или пишут в мессенджер(вайбер, тг, вотсап) или смс. Там чётко написано, или сумма или тело.
Так санкредит в смс і написав, що заплатіть 1800, а 975 спишемо.

що за акція така від санкредіт?
Нова Акція Сплатіть лише 301 Отримай списання 1003 bit.ly/3FkgahX

Колись давно (приблизно 2018-2019, коли я вліз в мфо), народ шугав «Вова из 90-х на сером ланосе»
Дзвонив він чи писав смски - здається, дзвонив
Звідти і пішов той мем)

Шараги не згадаю, але з відбитих епохи десятих - СС Лоун, Манібум, Кошельок
А я десь читала що наче з Нові Кредити раніше звонили представляли слідчим 😂

FinX вчора таке написав :
Ми готові Вам допомогти з погашенням кредиту! Сплатіть 4000 грн залишок буде анульвано і договір закрито. Тел. 0675557601

Брав у них 3к, комісію зробили 1к. Хз, може би і погасив, якби гроші були.. підкажіть, комісія теж враховується в тіло кредиту?

FinX вчора таке написав :
Ми готові Вам допомогти з погашенням кредиту! Сплатіть 4000 грн залишок буде анульвано і договір закрито. Тел. 0675557601

Брав у них 3к, комісію зробили 1к. Хз, може би і погасив, якби гроші були.. підкажіть, комісія теж враховується в тіло кредиту?
А сколько просрочка?

Кредит 7 кожен день строчить смс, старфін і санкредит теж. А є-воші кожен день намагаються зняти гроші, а там - фігвам.
Сьогодні таке прислали:

Kompaniya E Groshi vzhe prigotuvali Vashi dogovir dlya vidstuplennya prava vimogi do faktoringovoi kompanii, adzhe Vi ne vnesli oplatu vchasno! Telefonujte 0800400300 ta otrimajte ostannij shans vregulyuvati (povidomlennya vidpravleno avtomatichno, indeks PZ: 9084)

Я так зрозумів, що є-воші реально вже продадуть мій договір?

Назад
Угорі