Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Я їм писала і вони причепились, чому я вирішила це зробити 🤣
Видалити, певно ні 🙅‍♀️
ну у всех у кого я заблокиравалась, то так в кабинет зайти могу, но если допустим пробывать кредит то пишет отказ в кредите. Пробывала в кредит + 100 грн типа взять отказали, В кредит7 пишет в кабинете что клиент заблокирован на год, хотя они меня кстати сами заблокировали когда кто то пытался взять кредит и они мне позвонили почему я не подписываю договор, говорю что за фuгня я не делала никакой заявки ,быстро извенились....сразу же зашла в кабинте уже писалось клиент заблокирован на год

единственный кабинет куда не могу зайти это БИТ , ввожу номер телефона пишет номер заблокирован. Сделала скрин...для успокения

І що відповіли на це?
Написала, що більше не потребую їх послуг. Заспокоїлись і заблокували 👌

единственный кабинет куда не могу зайти это БИТ , ввожу номер телефона пишет номер заблокирован. Сделала скрин...для успокения
І слава Богу 👍

У слонів, до речі, на днях пробував типу взяти позику, написали відмовлено, зверніться через 179 днів!(якщо не помиляюсь) 🤣 то може іне блокуватись, раз таке діло?

У слонів, до речі, на днях пробував типу взяти позику, написали відмовлено, зверніться через 179 днів!(якщо не помиляюсь) 🤣 то може іне блокуватись, раз таке діло?
Блокуйте від гріха подалі. Навічно 😁

Щось не виходить зайти в кабінет старфін...ввожу номер тел, потім дзвінок, тисну 1, і знов введіть номер який використов для банку...і так по колу..що за фігня??

Може, вони їх закривають на ніч? Як магазини 🤣
Напевно 🤣 а в тенго зайшов, скачав договір. Перевірив, скільки тіло, бо призабув😆 і нарахували там мама не горюй! +4к до тіла, приблизно!🤦‍♂️

Напевно 🤣 а в тенго зайшов, скачав договір. Перевірив, скільки тіло, бо призабув😆 і нарахували там мама не горюй! +4к до тіла, приблизно!🤦‍♂️
Гарні апетити у них. Але мають бути норм пропозиції 👍

Назад
Угорі