Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Ні, банки не дають з того самого 2018,
Але борг 5000 + 8000 розстрочками я привату гасив досить довго (мінімальні платежі)

Мені не довелось з ними стикатись, але про hard collection їхній наслухався від колег на тодішній роботі
До речі, працювали вони майже легально, оскільки через суд отримували всілякі папери, що підтверджували законність їхніх вимог

Ну то я вже захопився. Тему зафлудив)
Навіть таке було 🫣 а що таке hard collection? 🤯

А як просто подзвонити, не заблочать? Зразок заяви дасте мені? Я ще ніде не блокувався, треба буде в Слон звернутися, щоб заблокували, я в них недавно закрив позику .
Вони перші хто попросив написати заяву від руки .... в інших закривалась або в месенджері просиал або по телефону.

А як просто подзвонити, не заблочать? Зразок заяви дасте мені? Я ще ніде не блокувався, треба буде в Слон звернутися, щоб заблокували, я в них недавно закрив позику .
Я у них блокувалася 👌

Shearer, я привату зараз теж винен, по кредитці, сплачував мінімал платіж, залишилось 12 150 і хз чим платити далі.. мав ще 200 грн , вніс їм сьогодні, все рівно в кінці місяця списують з карти.

Shearer, я привату зараз теж винен, по кредитці, сплачував мінімал платіж, залишилось 12 150 і хз чим платити далі.. мав ще 200 грн , вніс їм сьогодні, все рівно в кінці місяця списують з карти.
Ну, в мене їх кредитка з самого повноліття (2013 рік).
Спочатку 300 грн, далі 500, 1500 і пішло)

Так ось, я частенько допускав прострочення, коли був студентом. До місяця. Звонили тільки мені, хоча це вже давно було

Так приват завжди був легальним банком, чи я щось не так зрозумів?🤔

Навіть таке було 🫣 а що таке hard collection? 🤯
Плюс-мінус сучасні Біти + приїзди додому до «боржника».
Наліпки, розмови з сусідами. Комусь, чув, вікна побили

Зараз такого нема. Сірий Ланос вже не приїде, майори пішли на пенсію, все)

Плюс-мінус сучасні Біти + приїзди додому до «боржника».
Наліпки, розмови з сусідами. Комусь, чув, вікна побили

Зараз такого нема. Сірий Ланос вже не приїде, майори пішли на пенсію, все)
Ах вот оно что. Тепер точно ясно, хто кришує Бітів 🫣 та вчить їх

Спробуйте просто написати на гарячу лінію/чатбот.
Я у 2024 декілька шараг, де були кабінети, побанив таким чином. Година часу - і готово
так і зробила сьогодні написала , а вони мені відповіли що необхідна заява від руки

От думаю, може зараз подзвонити, розбудити менеджера СлоНів?😅 чи вони там 24/7 чергують?😅

Кіоск швидкогрошей на героїв праці згорів дійсно швидко
Що, реально люди спалили шарагу?😅

Мені подобається такий настрій 🤣
Але краще будити кредит касу, є-вошей, панго і Ко, бо вони реально приставучі.😅

Назад
Угорі