Щоденник з кого починати гасити позики?

• Автор теми Автор теми Вітаха
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 322
  • Перегляди Перегляди 9K
Закрив слон кредит! Там тіло невелике було, вчора дата оплати була, вніс платіж. А сьогодні подумав, раз уже вніс платіж щомісячний, то можна і закрити! Якось так.

Мав збирати на кредит касу, а вийшло так. Хз, краще так, чим ніяк.😁

Закрив слон кредит! Там тіло невелике було, вчора дата оплати була, вніс платіж. А сьогодні подумав, раз уже вніс платіж щомісячний, то можна і закрити! Якось так.

Мав збирати на кредит касу, а вийшло так. Хз, краще так, чим ніяк.😁
Вітаю. Мінус один і вже добре

ПАЗЛ, а чому кредит касу першу? Що вони роблять з просрочкою?
Кредит касса действительно опасненькая контора. Взяла у них 11 500, было много загрузки финансовой, ещё и не приходил вообще два месяца доход никакой. Заплатила им всего 111 грн. Мне уже и менеджер их в вайбере писал. Нашёл меня. Я игнорила. Они моё дело подали начальнику на стол. Сначала оплатила пролонгации, потом закрыла кредит. Они реально готовились идти в суд. А с тела 11 500 сначала заплатила 6000 пролонгации, а потом пришлось ещё 13 000 отдать для погашения.
Хотя по моему опыту они все одинаково работают, и одинаково у них зверские условия.
Те ж э гроши. Взяла 30 000 а они прислали 23 000 и сказали что 7000 это единоразовая комиссия. Ну и тд. За просрочку насчитывли 2500 за ночь.
А опасненько когда на тебе имущество записано, и не одно

Тобто домовитися з ними не вийде? В мене вже був з ними кредит, 1% в день від тілі, і штраф був 700 грн здається.
З ними домовитись нереально. Як я не намагалась. Пропонували зайняти гроші в оточення. Але єдине на що вони пішли - це не рахувати 15 днів відсотки на підставі того що я дружина військовослужбовця

Хотя по моему опыту они все одинаково работают, и одинаково у них зверские условия.
Те ж э гроши. Взяла 30 000 а они прислали 23 000 и сказали что 7000 это единоразовая комиссия. Ну и тд. За просрочку насчитывли 2500 за ночь.
А опасненько когда на тебе имущество записано, и не одно
Не все, условия почти одинаковые у егроши, топ1, крипси, биткепитал. Когда берёшь у них кредит или займ(в крипте), то уже в 1й день им должен с большими процентами и комиссией, присылают на карту меньше чем брал, остальное в комиссию, пролонгаций нет от слова совсем никаких, только большой штраф в 1й день просрочки. Остальные мфо более "адекватные" в плане подводных камней.

Крайне не рекомендую вообще с ними связываться, если нужны деньги и готовы отдать через несколько дней. Лучше их обходить стороной. В просрочку тембелее лучше у них не влезать. Закрыть то можно выгодно, но нервы сделают поболее других.

Знов пропозиції від санкредіт і старфін, а грошей нема.
Пропозиція з Вайбер/Телеграм ще діє декілька годин bit.ly/3FkgahX

І від санкредіт немає в вайбері/телеграм нічого, ссилка йде на кабінет

Вкладення

• Screenshot_20250203-213457_Messages.webp
    Screenshot_20250203-213457_Messages.webp
    27.5 Кб · Перегляди: 78
Знов пропозиції від санкредіт і старфін, а грошей нема.
Пропозиція з Вайбер/Телеграм ще діє декілька годин bit.ly/3FkgahX

І від санкредіт немає в вайбері/телеграм нічого, ссилка йде на кабінет
Це ще не тіло? Зазвичай менеджер пропонує конкретні умови. А це замануха в кабінет

Тенго написали смс, що спишуть половину штрафів, пропозиція діє 3 дні. Це при тому, що просрочка в них всього 4чи 5 днів.

Ні, 8 днів просрочка,глянув ще раз.
а яка сума тіла та які відсотки за протерпенування нарахували?

Мені постійно так 👌
та вже не перший раз пропонують, може би і погодився, а толку якщо нема грошей..😔 може зайти в кабінет , подивитися? Але там вхід через дзвінок, а в мене антиспам. Відключити на годину і зайти, хз?

та вже не перший раз пропонують, може би і погодився, а толку якщо нема грошей..😔 може зайти в кабінет , подивитися? Але там вхід через дзвінок, а в мене антиспам. Відключити на годину і зайти, хз?
А потім як нападе уся банда 🤣

у Вас я так розумію не великі тіла....

в мене що тенго,що панго,амиго по 10 тис((((
Слава Богу хоть Милоан закрила

Блін я якась шалена д*pa, вон люди маленькими сумами брали.....а я бл...на широку ногу ...і куда питається брала ......фіг поймеш

у Вас я так розумію не великі тіла....

в мене що тенго,що панго,амиго по 10 тис((((
Слава Богу хоть Милоан закрила

Блін я якась шалена д*pa, вон люди маленькими сумами брали.....а я бл...на широку ногу ...і куда питається брала ......фіг поймеш
Ви така не одна. Теж он нагребла так нагребла . Щоб не мало, блін 🫣

Санкредіт
Їдемо Вам на зустріч
Спишемо 975
Сплатіть лише 1800
bit.ly/3FkgahX
Ще й з помилками пишуть, не "йдемо" а "їдемо"😅
Ще б дописали "на ланосі!"

Назад
Угорі