Щоденник З чого почати гасити ці мфо? Як правильно це зробити

• Автор теми Автор теми ЛюдмилаЛ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 522

ЛюдмилаЛ

Only read
Дописи
9
Реакції
1
Бали
2560
ЛюдмилаЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як правильно почати закривати борги.Є 2 виконавчих провадження
Карти заблоковані
В дії висять ці провадження.Якщо там сплатити,їх закриють ?карти розблокують ?чи як краще
Я прошу допомоги.Бо і в правду не знаю.

Як правильно почати закривати борги.Є 2 виконавчих провадження
Карти заблоковані
В дії висять ці провадження.Якщо там сплатити,їх закриють ?карти розблокують ?чи як краще
Я прошу допомоги.Бо і в правду не знаю.
Виконавчі провадження по рішенню суду,чи ВНН?

Ой
А як це перевірити ?Я не знаю
Але здається ні
Це просто
ЛюдмилаЛ, рік тому Ви вже питали . За рік щось змінилось у Вас?
нажаль ні.Як завжди не до того було
ЛюдмилаЛ, рік тому Ви вже питали . За рік щось змінилось у Вас?

Ви що,не знаєте звідки у Вас ВП?
Господи
Я нічого не розумію з цього
Де подивитись
Як закрити правильно
Алгоритм дій
Я ж просто питаю

Але здається ні
Це просто

нажаль ні.Як завжди не до того було

Господи
Я нічого не розумію з цього
Де подивитись
Як закрити правильно
Алгоритм дій
Я ж просто питаю
Звідки ВП можна подивитись в постанові виконавця. В дії відкриваєте і читаєте постанову про відкриття ВП. Там буде написано згідно з ВНН чи з рішенням суду. Якщо згідно з рішенням суду,то платити. А якщо внн,то оскаржувати ВНН в суді. Визнавати таким,що не підлягає виконанню.

Звідки ВП можна подивитись в постанові виконавця. В дії відкриваєте і читаєте постанову про відкриття ВП. Там буде написано згідно з ВНН чи з рішенням суду. Якщо згідно з рішенням суду,то платити. А якщо внн,то оскаржувати ВНН в суді. Визнавати таким,що не підлягає виконанню.
Ні це
ні це приватний виконавець
Тобто краще оскаржити ?
Якщо заплачу через дію то нічого не зміниться ?

Ні це

ні це приватний виконавець
Тобто краще оскаржити ?
Якщо заплачу через дію то нічого не зміниться ?
Без різниці який виконавець. Ви розберіться,звідки ВП. Дивлячись звідки воно ,алгоритм дій різний.

Це виконавчий напис нотаріуса
Оскаржуйте в суді. Виступаєте як позивач,суд виносить рішення на вашу користь. І знімаєте всі арешти,блокування. Якщо були відрахування з заробітної плати,то гроші повернути можна теж по рішенню суду. Вам потрібно зв'язатись з юристом з форуму. А платити ВП по ВНН не потрібно.

Мала на увазі,якщо добереться виконавець до оф джерела доходу і буде мінус 20 відс. А якщо нема оф джерела,то на вибір,платити чи ні
Яка різниця чи добереться чи ні.
Якщо це була заочка і як суди люблять не повідомили належним чином - заочку можно відмінити. Ти це знаєш.
Тим більше якщо там припустим сума як в тебе 80к)) То платити?)) То риторично.
На рахунок відрахувань є забеспечення позову яке це припинить. Це ти теж знаєш ;)
Тож "платити" не варто від слова зовсім. Спочатку поспілкуватись з фахівцем.
Думаю на сумах космічних є резон. В будь-якому випадку можно зменьшити розміри хотєлок.

Яка різниця чи добереться чи ні.
Якщо це була заочка і як суди люблять не повідомили належним чином - заочку можно відмінити. Ти це знаєш.
Тим більше якщо там припустим сума як в тебе 80к)) То платити?)) То риторично.
На рахунок відрахувань є забеспечення позову яке це припинить. Це ти теж знаєш ;)
Тож "платити" не варто від слова зовсім. Спочатку поспілкуватись з фахівцем.
Думаю на сумах космічних є резон. В будь-якому випадку можно зменьшити розміри хотєлок.
Так,кожен випадок індивідуальний. У автора ВНН. І я так розумію не було відрахувань.
сума як в тебе 80к))
По цьому суду у мене перенесли дату. На місяць.🙄. Хоч би до літа дочекатись того суду...😁

Останнє редагування:
Так,кожен випадок індивідуальний.
[HIDE]Саме так. Все ти правильно пишеш. Я просто про те, що ти і я розуміємо ньюанси цього всього. А необізнана людина прочитавши "якщо суд - платити" може подумати що тут без варіантів, що фініш і побіжить платити.[/HIDE]

Назад
Угорі