З 4.00 ранку дуже накриває!

• Автор теми Автор теми Агилера
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
а вообще если честно то не переживайте , на то оно и рассчитано, что бы вы паниковали!поговорите с родственниками, скажите мол так и так, мошенники говорят неправду, и просто не отвечайте на их звонки и смс!смените номер и так далее, а близкие если адекватные то они поймут!
Это правильно. Согласен.

Ребята, сил больше нет. Навалилось все! никаких нервов не хватает. Хочется наложить руки на себя. А потом мои кредиты на брата перейдут, ему проблем создам. Вот вот и сдамся!

У меня эти е-кеши записаны (и у мужа тоже), +скрины есть, +заява в полицию и киберполицию. Умом понимаю, а за детей стремно. Эти дятлы достали директоров моего и мужа, прислали смс сельскому голове с угрозами т позвонили ему в 23.30 — он сразу не понял, а потом пригласил их и сказал, что патронов в автомате хватит… и тут на другом конце провода бросили трубку.
Предлагаю юристам форума рассказать нам, какой должен быть алгоритм действий в таких ситуациях. Итак:
написали заявление в полицию. -Сколько ждать ответа?
-Если не хотят брать в работу, что делать дальше : брать отписки или еще что, идти в прокуратуру (с чем)?
-может имеет смысл написать коллективное заявление?
- и т.п.
Номера, с которых звонят и присылают смс, будут меняться, ну а вайбер(аватарки и ники) или ip-адрес
Давайте объединимся и будем "звонить во все кола-кола"
И я уже писала е-кеш и сслоан одни и те же звонари (они сами сказали), только тел и ники разные

Останнє редагування:
Елена163654, так ето день такой ? тогда надо поспать можит скорее пройдет))
Артем1488, мене не из за мфо, на них мне поф... как и на мнение окружающих. Но всеравно что то не то или ето из за перемен предстоящих

Ще й директор сьогодні мене визиває (я його попередила перед цім, начебто зрозумів) , а тепер : "Я переживаю за репутацію школи" (здвонять вже і туди)! Підтримує тільки чоловік! Ось такі новини!
Мы тоже друг друга поддерживаем) так что я с вами)

Да - то дзвонили до цього 2 тижні - мовчав, а це вже мені таке говорить, цей село! А раптом приїдуть і буде скандал? Ще в райно подзвонять ? Ось так!
Зараз час відпусток) відпочинуть і ви і директор...а з вересня все буде по іншому)за все забудуть на питанні денному буде що інше і хтось...головне не падати духом).все буде бо)
Ребята, сил больше нет. Навалилось все! никаких нервов не хватает. Хочется наложить руки на себя. А потом мои кредиты на брата перейдут, ему проблем создам. Вот вот и сдамся!
Викиньте дурню з голови.....все проходяще і це пройде....

Доброго ранку! З 4.00 дуже накриває, всередині душа перевертається! Так страшно, що не могла й спати! Начебто все розумію, але не можу взяти себе в руки! МФО дістали вже всіх (особливо Е-гроші, ССлоан, Алекс кредит, Кешбери) - що з ними робити не знаю! Написала заяву в кіберполіцію - прислали дільничого! вже тиждень, як у нього заява- а нічого не змінилось! А чі змінеться взагалі - не знаю! Просрочки від пару тижнів до 2-х місяців. Скільки це ще все терпіть??? Вже листи пішли! Так все сумно!
Такий самий стан! Страх і безвихідь
а вообще если честно то не переживайте , на то оно и рассчитано, что бы вы паниковали!поговорите с родственниками, скажите мол так и так, мошенники говорят неправду, и просто не отвечайте на их звонки и смс!смените номер и так далее, а близкие если адекватные то они поймут!
Легко сказать, пробовала маме объяснить что и как, так она вывод сделала, что я алкоголичка и наркоманка и что я её позор.....вот так

Якщо чесно - то не всі родичі розуміють! Батькі зрозуміли - свекор одне і теж питає 150 разів! Куди гроші діли, нащо брали, чому мені дзвонять і т. д. Сьогодні знову пересварились! Важко одне і теж вислуховувати день у день + террор, + дзвінки , + осуд людей, які не розуміють - ось це і доводить до кінця!

Якщо чесно - то не всі родичі розуміють! Батькі зрозуміли - свекор одне і теж питає 150 разів! Куди гроші діли, нащо брали, чому мені дзвонять і т. д. Сьогодні знову пересварились! Важко одне і теж вислуховувати день у день + террор, + дзвінки , + осуд людей, які не розуміють - ось це і доводить до кінця!
Так, так, мене мама теж пиляє, куди гроші ділись, вона не може зрозуміти що і як, теж крики, а чого вони мені дзвонять....а осуд людей, то не саме страшне, наплюйте, так соромно, але я завжди кажу, що не можна осуджувати, якщо не в змозі зрозуміти бо не дай Бог нікому в таке потрапити

А скажіть їм всім:
-чого пиляєте,чого добиваєтесь. Порошенко обіцяв, через 5 днів війну закінчити. А скільки триває? Скільки людей гине? А Ви тільки про себе думаєте? Дзвінків боєтесь? Може краще сісти і закони почитати. А гроші брала (брав)на армію на медикаменти. Волонтерам. Я брав(брала) під0% один день не проплатили нарахували проценти. (Потім додайте ще якусь свою інформацію,яка сталась в той час)Вас продали коллекторам. . ...

Про таке мені розповів сьогодні співробітник. Його друг так сказав своїм батькам,сусідам. Відчепились. Говорив впевнено.. терплять дзвінки.
І Ви повинні донести впевнено,не вибачаючись,не мямлячи. ВИ не винні,ВИ все заплатили. Ніхто не приїде. За дзвінки Ви не відповідаєте. ..... Включіть трішки агресію. Вони побачать це, дай Боже повірять та почнуть підтримувати.
У кожного своя історія з родиною. Але страх у нас один. Не підійде цей варіант,шукайте інший. Але впевнено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі