З 1 лютого НБУ запровадить нові ліміти на карткові перекази

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 37
  • Перегляди Перегляди 616
А ще свічки на виконання бажання,карта бажань,матриця долі,розбір будь якої сфери життя...взагалі безпрограшний варіант:ahaha:
Не спокушайте мене, бо я зараз почну писати бізнес-план своєї магічної крамниці 🤣

Ми станемо частиною цивілізованого світу тоді, коли ці гроші перестануть красти 👀
Я думаю, что мы в скором времени таки перейдем на Европейскую (хотя, ближе к американской) финансовой системе.
Будут кредиты, будут посредники. Во все, что свыше лимитов можно будет оформить в кредит.
Не могу правильно мысль сформулировать.
В общем, как в Европе и Америке

Я думаю, что мы в скором времени таки перейдем на Европейскую (хотя, ближе к американской) финансовой системе.
Будут кредиты, будут посредники. Во все, что свыше лимитов можно будет оформить в кредит.
Не могу правильно мысль сформулировать.
В общем, как в Европе и Америке
Маю надію і на зарплати, як там 😁

Та мені вже здається, що у нас затрати усі країни перевершили, особливо, оренда житла 🫣
ну не знаю..

до прикладу, дружина ходила до окуліста в італії...прийом + томограма ока 133 євро, через пів року очикувань)))

в Дніпрі, така процедура коштує 500-1500 гривень)) і без очикувань

оренда...знову ж таки, дивлячись де, та які умови))))

ну не знаю..

до прикладу, дружина ходила до окуліста в італії...прийом + томограма ока 133 євро, через пів року очикувань)))

в Дніпрі, така процедура коштує 500-1500 гривень)) і без очикувань

оренда...знову ж таки, дивлячись де, та які умови))))
О, Італія взагалі дорога країна з дикими податками.
Про медицину - мовчу. Але є приватні лікарі зі своїми кабінетами (перебудовані квартири), де приймають швидко, по запису.
Жіночий лікар - прийом 30 хвилин- 100 євро 💶, наприклад.
Звичайно, все залежить від з/п, всюди 👍

О, Італія взагалі дорога країна з дикими податками.
Про медицину - мовчу. Але є приватні лікарі зі своїми кабінетами (перебудовані квартири), де приймають швидко, по запису.
Жіночий лікар - прийом 30 хвилин- 100 євро 💶, наприклад.
Звичайно, все залежить від з/п, всюди 👍
по всій "старій європі" подадтки кругом такі, що ну його нафіг)))
звісно, я не беру пільгові групи, накшталт айтішніків)))

А айтішники пільговики? 🤯
в деяких країнах, та ж іспанія/португалія, ну й італія, з цього року, запровадили ж візу цифрового кочівника.
в португалії, до прикладу, до 2024 року, здається, айтішники були звільнені від податків на 10 років.
ну або там якісь копійки платили.

в деяких країнах, та ж іспанія/португалія, ну й італія, з цього року, запровадили ж візу цифрового кочівника.
в португалії, до прикладу, до 2024 року, здається, айтішники були звільнені від податків на 10 років.
ну або там якісь копійки платили.
Навіть так 😳 Ті, хто має можливість платити податки, не платять. Норм 👀

Навіть так 😳 Ті, хто має можливість платити податки, не платять. Норм 👀
всі платять податки)))
кожна чашка кави, це сплата податку)))
і так...португальці, з 24 року, змінили цю пільгу. прибрали 0 податок, та постаивли 20%, здається....але це все одно, меньше ніж платять інші

Назад
Угорі