Избавилась от Маней бум

• Автор теми Автор теми Love
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Love

Форумчанин
Дописи
423
Реакції
378
Бали
1925
Love не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вже достали дзвінками всіх. Але пішли на компроміс оплатила тіло і по відсоткам небагато. Самі надокучливі були вже всіх дістали реально понаходили всіх. Тож я себе вітаю вже -2 мфо проблема вирішена хоч з цими та нажаль ще 15. Хто піде на тіло оплачу.

Вітаю.
А я їх тупо на ... послав.

Вже достали дзвінками всіх. Але пішли на компроміс оплатила тіло і по відсоткам небагато. Самі надокучливі були вже всіх дістали реально понаходили всіх. Тож я себе вітаю вже -2 мфо проблема вирішена хоч з цими та нажаль ще 15. Хто піде на тіло оплачу.
Какое тело у них было ? Сколько оплатилм?

На каких условиях избавились?

З одного боку хочеться порадіти за Вас що Ви вирішили для себе одну проблему. З іншого-сумно,тому що їм вдалось Вас перемогти.Це означає,що будуть продовжувати чинити так само по відношенню до інших боржників..Розумію,що не кожен може вистояти коли зачіпають близьких і не зовсім людей,але закликаю тих,хто в змозі з цим впоратись,не платити хоча б агресивним...Лише так ми зможемо iх зупинити.

Только 3т. Накрутили до 20т

3 тело 3 процент. 3 мес просрочка непролонгировала их неразу.
У меня у них тело 6500 наверное не помню гг
З одного боку хочеться порадіти за Вас що Ви вирішили для себе одну проблему. З іншого-сумно,тому що їм вдалось Вас перемогти.Це означає,що будуть продовжувати чинити так само по відношенню до інших боржників..Розумію,що не кожен може вистояти коли зачіпають близьких і не зовсім людей,але закликаю тих,хто в змозі з цим впоратись,не платити хоча б агресивним...Лише так ми зможемо iх зупинити.
Я на всех хй забила. У меня хй да душа как у лотыша неимею не ***. Все что было на этих сук спустила в долги влезла из за этих крис

Я справді здалась коли почали звонити всім кому попало. І знайомим і односельцям.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі