Юристи і мфо

• Автор теми Автор теми Sku4nzhit vozmikredit
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 59
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Дописи
45
Реакції
5
Бали
283
Sku4nzhit vozmikredit не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто звертався за допомогою до юристів?
Як результати?
Як мфо себе ведуть у цьому випадку

Я звернулась до юриста в четвер. Буду інформувати про хід співпраці. Наразі вислав запити в найбіль доставучі мфо. Побачу далі як будуть себе вести.

Sku4nzhit vozmikredit, Они через время сами все предлагают и без юристов,был бы деньги все погасить по минимуму.
Ромашка, Я считаю если юрист ,то только по поводу суда.

Мій юрист так і сказав: чекатимемо судів, хоча навряд чи хтось подасть. Нічого нікому не платити!
Мій юрист так і сказав: чекатимемо судів, хоча навряд чи хтось подасть. Нічого нікому не платити!
Жити далі, абстрагуватись від дзвінків!

len4ykzanko, В які МФО відсилали запит?

len4ykzanko, Значит грамотный юрист,просто надоедают эти звонки когда не платишь

Ромашка, Вы пишите по поводу этого ,может что-то новое.

Та у меня так же, сказал платить только по судам и слать всех нах*р.
И сказал запросы в МФО - это адвокатский аноноизм. Говорит - подадут, приходи - будем на попу садить, а так забей на них просто.

Ромашка, По судам тоже не хочется таскаться

А колектори менше атакують якщо працює юрист?
Моя юрист сказала що там де просрочка домовлятиметься про тіло а ті які відкриті по можливості закривати

А колектори менше атакують якщо працює юрист?
Моя юрист сказала що там де просрочка домовлятиметься про тіло а ті які відкриті по можливості закривати
Мій категорично проти різних домовленостей, сказав нічого нікому не платити, чекати що подадуть в суд
Та я

Та якби то лиш дзвінки(
А ще смс, листи на електронку більше ніяких дій не буде, лише лякають

Мій категорично проти різних домовленостей, сказав нічого нікому не платити, чекати що подадуть в суд

А ще смс, листи на електронку більше ніяких дій не буде, лише лякають
Тут тоже двоякая ситуация,я когда ходила к юристу мне тоже сказал либо забей,либо решай если есть деньги,но я ходила узнавала потому ,что боялась ,что родственники узнают,если у вам не страшно ,что кто то узнает ,то пишите в Нацком и ждите , когда вам предложат списание

Тут тоже двоякая ситуация,я когда ходила к юристу мне тоже сказал либо забей,либо решай если есть деньги,но я ходила узнавала потому ,что боялась ,что родственники узнают,если у вам не страшно ,что кто то узнает ,то пишите в Нацком и ждите , когда вам предложат списание
Вже писала, нацком не допоміг, а дізнались родичі і колеги від дзвонарів. Тепер пролонгувати не буду, пролонгувала більше тіла.

Вже писала, нацком не допоміг, а дізнались родичі і колеги від дзвонарів. Тепер пролонгувати не буду, пролонгувала більше тіла.
И это правильное решение,если уже все все знают и не чем портить ,то ждите когда Вам предложат списание,
У меня было 17 ,одекватные предложили реструктуризацию , выплатила на какие-то забила,потом когда ,предложат списание , тогда прдумаю

Ще не всі знають, манібум вже обіцяю дзвонити до керівництва. Страшно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі