Юрист з "Перша правова допомога" програв суд бо не подав документи.

• Автор теми Автор теми Djessimy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 784
Цей Роман не є Yuristo2020.
На майбутнє кумі вашій потрібно бути більш уважною.

Оця переписка з "Романом Романовичем" як Енгельса з Каутським і все, що Ви маєте на руках, в якості доказів оплати їхніх послуг?
Але ж мою справу теж спілкування було не з жінкою. А з цим Русланом. І він. Кидав мені всі документи і в телефонному режимі ми також спілкувались

Але ж мою справу теж спілкування було не з жінкою. А з цим Русланом. І він. Кидав мені всі документи і в телефонному режимі ми також спілкувались
У Вас є конкретне П.І.Б. особи яка успішно представляла Ваші інтереси в СУДІ, та яка "вигравала" Ваші справи? Перегляньте свої рішення суду. Юрист з сайту чітко зазначив, що Вона є "ОДНООСІБНИК",тобто працює сама на себе і помічників не має. А де Ви " надибали" Романа Романовича... це вже питання риторичне.

Я щас заплачу...
У Вас є конкретне П.І.Б. особи яка успішно представляла Ваші інтереси в СУДІ, та яка "вигравала" Ваші справи? Перегляньте свої рішення суду. Юрист з сайту чітко зазначив, що Вона є "ОДНООСІБНИК",тобто працює сама на себе і помічників не має. А де Ви " надибали" Романа Романовича... це вже питання риторичне.
Стоооооооп!! Руслан. Руслан!!!! Вот оно чё!)
Screenshot_2025-12-15-19-20-47-226_com.android.chrome-edit.webp
Прєступлєніє раскрито

Номер телефону по якому я звязувалась і вони один і той же.

Вкладення

• Screenshot_20251215-190324.Viber.webp
    Screenshot_20251215-190324.Viber.webp
    87.8 Кб · Перегляди: 35
Номер телефону по якому я звязувалась і вони один і той же.
От скажіть, як таке може бути?
Надія - вона ж Yuristo2020 - дівчина/жінка. Вона не Руслан, не Роман. Працює одна, сама по собі.
Дуже прошу надайте скріни, де видно, що цей номер однаковий.

Djessimy, покажіть, будь ласка, номер того РоманоРуслана. Благаю 🙏

Надія - вона ж Yuristo2020 - дівчина/жінка. Вона не Руслан, не Роман. Працює одна, сама по собі.
На номер який я дала, вони подзвонили, бо нажаль техніка і кума лишились в різних століттях. Написав він вже з іншого номеру. Можу спробувати найти вихідний дзвінок. Де система дала збій я не знаю. Але факт лишається фактом. Номер був той же, компанія інша. Можемо спитати у Юристо 2020 чи перший номер її.

Djessimy, покажіть, будь ласка, номер того РоманоРуслана. Благаю 🙏

Вкладення

• Screenshot_20251215-175634.Viber.webp
    Screenshot_20251215-175634.Viber.webp
    75.8 Кб · Перегляди: 42
  • IMG-3e238fa758010446ea4397b4a9513343-V.webp
    IMG-3e238fa758010446ea4397b4a9513343-V.webp
    59.8 Кб · Перегляди: 35
На номер який я дала, вони подзвонили, бо нажаль техніка і кума лишились в різних століттях. Написав він вже з іншого номеру. Можу спробувати найти вихідний дзвінок. Де система дала збій я не знаю. Але факт лишається фактом. Номер був той же, компанія інша. Можемо спитати у Юристо 2020 чи перший номер її.
Перший номер її. В от другий, ви бачите, що він геть інший?
Screenshot_2025-12-15-19-31-51-456_com.android.chrome-edit.webp

Screenshot_2025-12-15-19-31-35-075_com.android.chrome-edit.webp

Перший номер її. В от другий, ви бачите, що він геть інший?
Ще раз кажу. По телефону набрали цей номер, прийшли документи в вайбер з іншого. До Юристо 2020 в мене немає питань. Все було зроблено по красоті в моїй справ. Тому перекинула номер кумі бо була впевнена що все ок. Доречі номер взяла з сайта. Тепер чомусь в анкеті інший номер.

можете подавати скаргу на такого адвоката, якщо дійсно невиконані адвокатом обов*язки і ще з такими наслідками
Це нічого не дасть. Перевірено особисто. А в деяких регіонах, щоб колегія розглянула вашу скаргу, ще заплатити потрібно... отака ваша кругова порука.

Вкладення

• Screenshot_20251215-180555.Viber.webp
    Screenshot_20251215-180555.Viber.webp
    93.7 Кб · Перегляди: 44
Я перша написала на цей номер. Номер ніде більше я взяти не могла. Питання з зірочкою
Так, це телефон Надії.
А телефон РоманаРуслана трошки відрізняється, зовсім трошки, всього декількома цифрами.

На сайті у надії інший телефон.
Я не хочу далі мусолити якісь теми. До Надії в мене немає претензії. Вона гарнюня суди зробила як треба і далі допомагала. Як потрапив в цю схему Руслан питання з зірочкою. Тепер я знаю звідки починати і кому виносити мозок. Зранку буде весело. Всім дуже дякую. Надія, ще раз прийміть вибачення.

Останнє редагування:
Назад
Угорі