Юрист. Вопрос - ответ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Добрый день, хочу подать административный иск о признании противоправным и отмене постановления исполнительного производства, на основании нарушения части 2 ст.24 закона Украины "про исполнительное производство".
Финансов совсем нет, дайте, пожалуйста, несколько советов, как правильней организовать все самостоятельно.

как? на номер компании тоже поступают звонки каждые 4-5 минут. Блокируют работу офиса
тогда пусть руководитель компании напишет заявление в полицию.
Добрый день, хочу подать административный иск о признании противоправным и отмене постановления исполнительного производства, на основании нарушения части 2 ст.24 закона Украины "про исполнительное производство".
Финансов совсем нет, дайте, пожалуйста, несколько советов, как правильней организовать все самостоятельно.
я такие советы не даю.

що значить мінус закритий? і які кошти виконавець має перевести банку?
Приватний виконавець наложив арешт на всі рахунки,а на зарплатну карточку мінус 20000грн!
Наданий час мінус закритий,тобто на карточкі плюс,як сказали в банку гроші лежать на рахунку!
Виконавець хоче щоб прислали номер рахунка,тільки після цього вона зможе перевести гроші з нашого рахунку на кредит та зняти арешт!
Не розумію дійсно потрібно висилати номер рахунка?чи тут підстава?

так в заявлении и укажете, что звонки с анонимного номера
Приватний виконавець наложив арешт на всі рахунки,а на зарплатну карточку мінус 20000грн!
Наданий час мінус закритий,тобто на карточкі плюс,як сказали в банку гроші лежать на рахунку!
Виконавець хоче щоб прислали номер рахунка,тільки після цього вона зможе перевести гроші з нашого рахунку на кредит та зняти арешт!
Не розумію дійсно потрібно висилати номер рахунка?чи тут підстава?
сумою, яка понад ліміт арешту Ви можете користуватись.
виконавець просто хоче, щоб Ви йому полегшили роботу. якщо хочете- можете вислати номер рахунку.

Тему создаю для того, чтоб форумчане имели возможность получить ответ на вопрос, требующий сопровождения юриста

Как вести себя если в бухгалтерию придет письмо об ИН и не одна -( зарплата на руки ) ???

так в заявлении и укажете, что звонки с анонимного номера

сумою, яка понад ліміт арешту Ви можете користуватись.
виконавець просто хоче, щоб Ви йому полегшили роботу. якщо хочете- можете вислати номер рахунку.
Дякую велике! !!
А ще підскажіть будь-ласка за який термін знімається арешт, після того як надіслати номер рахунка?Чи можна требувать довідку про закриття ВП?

если Вы о переводе выплаты ЗП на кассу предприятия, то это не спасет от удержания 20%.
Дякую велике! !!
А ще підскажіть будь-ласка за який термін знімається арешт, після того як надіслати номер рахунка?Чи можна требувать довідку про закриття ВП?
термін залежить від виконавця і від банка.
требувать можна! краще постанову.

если Вы о переводе выплаты ЗП на кассу предприятия, то это не спасет от удержания 20%.

Кассы нет - платят на руки от выхода (а оформлены на минималку ЧП )- ??? налоги платим !?

Кассы нет - платят на руки от выхода (а оформлены на минималку )- ???
сформулируйте пожалуйста корректно вопрос!
Вы у меня спрашиваете или Вы оформлены на минималку? и ставите 3 вопросительных знака...

сформулируйте пожалуйста корректно вопрос!
Вы у меня спрашиваете или Вы оформлены на минималку? и ставите 3 вопросительных знака...

оформлены на минималку ЧП -зарплата на руки каждый день( в конверте)

Останнє редагування:
да, можете обращаться

• Подобається
Реакції: owl
Ситуація така, що після обговоренної оплати тіла кредиту, компанія подала договір на виконавчий напис на всю суму (оплачена сума не була зафіксована). Підкажіть, будь ласка, чи потрібно писати листа до цієї компанії із проханням роз'яснення ситуації. Якщо так, то яким чином? Дякую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі