Юрист снести инн

• Автор теми Автор теми Julia112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Julia112

Форумчанин
Дописи
182
Реакції
79
Бали
1825
Julia112 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Прилетело первое инн 12.04.2021
Горай исполнитель Лысенко. Кредит капитал. Кто-то их сносил ? Расскажите что делать . Сижу сейчас не какая ещё и муж в больницу попал

Горай исполнитель Лысенко. Кредит капитал. Кто-то их сносил ? Расскажите что делать . Сижу сейчас не какая ещё и муж в больницу попал
Від якого мфо зробили надпис

Нужно сносить инн,и если есть карты и оф.работа-сделать обеспечение.Если есть что на картах-немедленно снять,могут заблокировать.Ну и процесс в целом небыстрый.

пишите на *********************.
обсудим

@Julia112,підкажіть будь ласка, скільки у вас прострочка. Бо в мене кредит+ теж продав кредит капіталу. Моніторю себе кожен день, поки пусто, 8 місяць прострочки.

@Julia112,підкажіть будь ласка, скільки у вас прострочка. Бо в мене кредит+ теж продав кредит капіталу. Моніторю себе кожен день, поки пусто, 8 місяць прострочки.
Год и два месяца
Хотела за тело закрыть их , а они не хотели . Ну Теперь вообще не чего не получат

Julia112, Дякую за відповідь. А кредит капітал пропонував якесь списання? Бо мій борг тільки продали, прийшов лист на домашню адресу, хотять більше 50 тисяч)

Julia112, молодець. Гарний настрой. Звертайтесь до Tarass Я вже його собі, як юриста, придивилась. Дуже гарні відгуки. Платити теж не збираюсь, величезні переплати були, а тепер ще 50 штук просять.

Julia112, зря. Ви повинні бути сильною, хоча б заради чоловіка, який в лікарні. Що нас не вбиває, то робить сильнішими!!! Мене, наприклад, МФО дуже змінили. Я навчилася давати відпір, стала жорсткою і твердолобою. бо якби я здалася морально, МФО і оточення, незадоволене дзвінками через мене, мене би з'їли. А так подавилися! Настройтеся, знести напис не так і страшно. Я вже готова, що літом прилетить. Боюсь лише, що блокнуть зарплатну карту(

Julia112, зря. Ви повинні бути сильною, хоча б заради чоловіка, який в лікарні. Що нас не вбиває, то робить сильнішими!!! Мене, наприклад, МФО дуже змінили. Я навчилася давати відпір, стала жорсткою і твердолобою. бо якби я здалася морально, МФО і оточення, незадоволене дзвінками через мене, мене би з'їли. А так подавилися! Настройтеся, знести напис не так і страшно. Я вже готова, що літом прилетить. Боюсь лише, що блокнуть зарплатну карту(
Что ж вы будете без зарплаты пол года делать?

Почему пол года ?
Средний срок сноса инн
О, давно вас не видела. Рада, что с вами всё хорошо и настроение стабильно депрессивное.
Ну это естественно,что депрессивное,ведь с каждым днём всё ближе и ближе ИНН всякие,суды..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі